De Huut

Doetinchem

De Huut
De Huut
De Huut
De Huut
De Huut

Deze is zo krachtig, dat hij de temperatuur sneller terug brengt naar de 175°C.

Eigenaar Michel Schenning | De Huut

De fastfood keuken in de praktijk
Eigenaar Michel Schenning bakt in Fry Logic bakwand

Hoewel de oude bakwand nog steeds goed werkte, vond Michel het tijd voor een nieuwe. Hij wil altijd up-to-date zijn met zijn zaak en zijn apparatuur. De nieuwe Fry Mate frituurcomputer ontbreekt dan ook niet. Via het intuïtieve besturingssysteem bakken vaste krachten en flexibele medewerkers altijd met een constante kwaliteit. De 16 ketels - voor friet en snacks - zijn voorzien van hoog rendement. Hierdoor zakt de temperatuur minimaal en wordt deze snel teruggebracht naar 175 °C. Zo hebben de klanten van De Huut altijd een knapperig frietje.

De Huut
De Huut
De Huut
De Huut
De Huut