RUBBENS CUBOMATIC

Kwaliteit tot in elk detail

RUBBENS CUBOMATIC

Kwaliteit tot in elk detail

TAL VAN COMBINATIES

U kiest, wij maken

De Cubomatic biedt tal van combinatiemogelijkheden. U kiest de opstelling die u nodig heeft, wij maken. Rond of vierkant, klein of groot, met ingelaste bakplaten, bain-maries en gaskookplaten. Bijna alles is mogelijk. Onze verkoopadviseurs kijken samen met u naar de beste combinaties zodat u een bakwand krijgt met maximale efficiëntie. Alle gekozen toestellen combineren wij naadloos in uw nieuwe bakwand zodat u gemakkelijk en hygiënisch kunt werken.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van professioneel frituren en fastfood apparatuur op de voet. U profiteert van onze jarenlange ervaring en know-how. Wij adviseren u graag bij de keuze van toestellen. Het resultaat is een volledig uitgeruste frituurinstallatie dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie, hygiëne en functionaliteit.

Uw nieuwe bakwand krijgt vorm in onze eigen fabriek. Voor ons moderne machinepark is geen uitdaging te gek. Wat uw wensen ook zijn, wij weten het te realiseren. Informeer vrijblijvend naar de maatwerk mogelijkheden

DE VOORDELEN VAN DE RUBBENS CUBOMATIC

Uitgerust met een naadloze
diepgetrokken werkblad uit
één stuk RVS

Onverwoestbare frituurketels
met hoge isolatiewaarde 

Tal van
combinatiemogelijkheden

Keuze uit diverse hightech
besturingen

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

Ronde Frituurketel


Vierkante Frituurketel

Snackbakketel

Gaspit

Uitschepbak

Transferfriteuse

Vetfilterinstallatie

Bain Marie
RVS werkdeel
Maatwerk oplossingen
Ingelaste bakplaat

Fry Mate frituurcomputer

RUBBENS CUBOMATIC IN DE PRAKTIJK

Project waar we trots op zijn

Mini Snackbar

Eigenaar Peter Mustert aan het woord

"Ik ben al klant bij Hakvoort sinds de vader van de huidige eigenaren nog in Tollebeek zat. Dat is nu ongeveer 40 jaar geleden. In al die jaren ben ik een tevreden klant en daarom heb ik deze frituuroven ook weer bij Hakvoort gekocht. Dit is onze derde frituuroven van Hakvoort: Een Rubbens Cubomatic.”

Lees meer

UW FASTFOOD SPECIALIST Sinds 1965

Onze oprichter Jan Hakvoort stond jarenlang zelf achter de bakwand in zijn eigen cafetaria ‘Automatiek Hakvoort’. Die ervaring en passie ziet u vandaag de dag nog steeds terug in de maatwerk bakwanden en keukenoplossingen die wij realiseren. Van krachtige horeca friteuses, maatwerk bakwanden en de complete keukeninrichting van uw cafetaria of fastfood restaurant: wij zijn uw specialist.

RUBBENS: AL 100 JAAR
EEN GEVESTIGDE NAAM

Tilt uw cafetaria naar een hoger niveau

Al meer dan 100 jaar staat Rubbens bekend om de hoogwaardige uitvoering en betrouwbaarheid van professioneel keukenapparatuur. Het kwaliteitsmerk, bekend onder sterrenchefs, tilt uw cafetaria naar een hoger niveau. Met een Rubbens Cubomatic haalt u de Rollce Roycs onder de bakwanden in huis. Een bakwand van ongekend hoog niveau voor een onovertroffen afbakresultaat.

ONDERHOUD & SERVICE

Uw bakwand in topconditie

Onze vakkundige monteurs houden uw frituurbakwand met behulp van een onderhoudsabonnement in topconditie. Doordat alle Fry logic bakwanden uit eigen fabriek komen, kunnen wij snel en probleemloos nieuwe onderdelen leveren. Voor storingen en andere problemen, beschikken wij over een landelijke opererende servicedienst. Zo is er altijd een monteur bij u in de buurt en worden storingen snel verholpen.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen