voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

WARMHOUDAPPARATUUR

Om de heerlijke gerechten uit uw keuken of bij uw buffet warm te blijven uitserveren, heeft u betrouwbaar warmhoudapparatuur nodig. Ontdek ons brede assortiment en bestel direct online. Levering in 24-48 uur met garantie oplopend tot vijf jaar.

Breed aanbod warmhoudapparatuur

Snelheid, een tekort aan personeel en een hoge smaakkwaliteit vragen om betrouwbaar warmhoudapparatuur. Goed apparatuur haalt de stress weg uit de keuken. Het maakt het namelijk mogelijk om vooruit te werken en piekmomenten voor te zijn. Bovendien blijft de smaakkwaliteit behouden. Het statische, niet geventileerde opwarmen, droogt het voedsel niet uit. In ons assortiment vindt u een compleet aanbod warmhoudapparatuur voor de professionele keuken. Niet alleen voor het warmhouden van uw gerechten, er is ook nagedacht over een stijlvolle presentatie.

Met een warmhoudvitrine kunt u al uw warme snacks en broodjes aantrekkelijk onder de aandacht brengen. En met behulp van een bordenwarmkast heeft u altijd warme borden binnen handbereik. Of kiest u liever voor een warmhoudkast waarin naast borden ook uw gerechten goed op temperatuur blijven? Vergeet ook de warmtebruggen en warmhoudplaten niet bij het uitgiftepunt. Zo kunt u altijd met een gerust hart warm blijven uitserveren. Heeft u een buffet? Dan kunt u niet zonder chafing dishes en stijlvolle warmhoudlampen. Ons brede assortiment warmhoudapparatuur bekijkt en bestelt u online óf in één van onze zes showrooms bij u in de buurt.

Vandaag bestellen, morgen warmhouden

Vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen al geleverd. Wij leveren ons ruime assortiment rechtstreeks uit voorraad. Zo kunnen wij een snelle levering binnen 24 tot 48 uur garanderen. Standaard leveren wij één jaar garantie, voor A-merken loopt dit op tot vijf jaar. Hulp nodig met het kiezen van de juiste warmhoudapparatuur? Iedere werkdag kunt u tussen 08.00 en 17.00 met onze adviseurs chatten, bellen of mailen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze zes showrooms.