HORECA KOELKASTEN

Een betrouwbare horeca koelkast mag niet ontbreken in uw keuken. Kies voor kwaliteit en bekijk de horeca koelingen in ons assortiment. Wij hebben een breed aanbod modellen van verschillende merken, zowel budgetproof als A-merken. Bestel uw horeca koelkast direct online. Voor 15.00 uur besteld, is morgen al geleverd. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 287

per pagina
 1. GAMKO BARKOELING 1DEURS | GLASDEUR | RECHTSDRAAIEND
  Temp.bereik(°C) : +2/+18
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,959
  € 1.778,00
 2. MAXXFROST FLESSENKOELKAST 1DEURS | GLASDEUR | RECHTS | RVS
  Inh. Netto (Ltr) : 293
  Temp.bereik(°C) : +2/+10
  Regular Price € 1.560,00 Special Price € 1.175,00
 3. GAMKO 3-DEURS BARKOELING E3/222VSCS
  Temp.bereik(°C) : +2/+18
  € 3.203,00
 4. COMBISTEEL GLASDEUR KOELKAST 2DEURS | ZWART
  Inh. Netto (Ltr) : 1000
  Temp.bereik(°C) : 0/+10
  Regular Price € 2.600,00 Special Price € 2.095,00
 5. LIEBHERR TAFELMODEL FLESSENKOELKAST | GLASDEUR | RVS
  Inh. Netto (Ltr) : 148
  Temp.bereik(°C) : +1/+15
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,898
  Regular Price € 1.245,00 Special Price € 1.065,00
 6. LIEBHERR BAKKERIJ KOELKAST | RVS
  Inh. Netto (Ltr) : 677
  Temp.bereik(°C) : -5/+15
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 2,096
  Regular Price € 5.375,00 Special Price € 4.575,00
 7. HAKPRO BARKOELING 3DEURS | GLASDEUR
  Temp.bereik(°C) : 0/+8
  Regular Price € 4.700,00 Special Price € 3.260,00
 8. LIEBHERR WIJNBEWAARKAST | ZWART | VINOTHEK
  Inh. Netto (Ltr) : 134
  Temp.bereik(°C) : +5/+20
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,307
  Regular Price € 991,00 Special Price € 963,00
 9. GAMKO 4-DEURS BARKOELING E3/2222GVSCS - GLAZEN DEUREN
  Temp.bereik(°C) : +2/+18
  € 4.624,00
 10. MAXXFROST MINIBAR KOELKAST | ZWART
  Inh. Netto (Ltr) : 33
  Temp.bereik(°C) : 0/+3
  Regular Price € 275,00 Special Price € 219,00
 11. GRAM GASTRONORM KOELKAST | RVS | A-LABEL
  Inh. Netto (Ltr) : 462
  Temp.bereik(°C) : +2/+12
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,781
  Regular Price € 4.475,00 Special Price € 3.450,00
 12. GAMKO FLESSENKOELER | VKHC/10R
  Temp.bereik(°C) : 0/+10
  € 815,00
 13. ECOFROST KOELKAST RVS EKK-200
  Inh. Netto (Ltr) : 99
  Temp.bereik(°C) : 0~8
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,678
  Regular Price € 605,00 Special Price € 485,00
 14. ECOFROST KOELKAST WIT EKK-200
  Inh. Netto (Ltr) : 99
  Temp.bereik(°C) : 0~8
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,678
  Regular Price € 560,00 Special Price € 449,00
 15. ECOFROST KOELKAST RVS EKK-400
  Inh. Netto (Ltr) : 267
  Temp.bereik(°C) : 0~8
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,672
  Regular Price € 1.065,00 Special Price € 855,00
 16. ECOFROST KOELKAST WIT EKK-400
  Inh. Netto (Ltr) : 267
  Temp.bereik(°C) : 0~8
  Stroomverbruik (Kw/24h) : 0,672
  Regular Price € 995,00 Special Price € 799,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 287

per pagina

KRACHTIGE HORECA KOELKASTEN

Een krachtige koeling, geen enkele horecazaak kan zonder. Want zonder betrouwbare horeca koelkast gaat er geen gerecht de keuken uit. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een koeling die u – in the heat of te moment – niet in de steek laat. Een koeling die niet uitvalt zodra de omgevingstemperatuur oploopt, snel weer op temperatuur is na vele deuropeningen en veel ruimte biedt voor alle voedingsmiddelen. Onze horeca koelingen geven u die zekerheid. Alle horeca koelkasten in ons assortiment zijn geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Maak kennis met de belangrijkste kenmerken van onze horeca koelkasten:

 • Krachtige koeling – dit garandeert een constante koeltemperatuur
 • Vervaardigd van robuust en goed geïsoleerd materiaal dat tegen een stootje kan
 • De temperatuur is snel weer op pijl bij vele deuropeningen
 • Functioneren goed in omgevingen waar de temperatuur oploopt, zoals horeca keukens
 • Horeca koelingen hebben een hoge capaciteit voor de opslag van grote hoeveelheden

ONS ASSORTIMENT HORECA KOELINGEN

Van grote tot compacte modellen: in ons assortiment vindt u verschillende horeca koelkasten. Maak kennis met onze diverse modellen.

Glasdeur koelkasten
Een glasdeur koelkast mag gezien worden. Deze horeca koelingen zijn voorzien van een glazen deuren en binnenverlichting. Hierdoor vallen uw producten goed op. Dit is perfect voor het stimuleren van impulsaankopen.

Flessenkoelkasten
Een flessenkoelkast doet waar hij goed in is: het bewaren van uw dranken op de perfecte serveertemperatuur. Het temperatuurbereik is hier op afgestemd.

Gastronorm koelkasten
Werkt u veel met de gastronorm? Dan is deze horeca koeling extra handig. Een gastronorm koelkast is iets groter dan de standaard horeca koelkast en houdt rekening met de gastronorm maten. GN bakken, schalen, bakplaten en roosters kunnen hierdoor direct in de koelkast worden geschoven.

Bakkerij koelkasten
Een bakkerij koelkast is speciaals voor de patisserie ontwikkeld. Geproduceerd volgens de bakkersmaten en voorzien van luchtgeleiding. Dit voorkomt uitdroging van delicate patisserie producten.

Tafelmodel koelkasten

Onze tafelmodel koelkasten mogen dan wel klein zijn, ze zijn groot in koelprestaties. Zowel met dichte als glazen deuren verkrijgbaar

Barkoelingen

Een barkoeling is de ideale horeca koeling voor achter de bar. Compact met krachtige koelprestaties. Zo zijn gekoelde dranken altijd snel bij de hand.

ZO KIEST U DE JUISTE HORECA KOELING

Een horeca koelkast is een investering in de toekomst. Daarom wilt u zeker van uw keuze zijn. Welke koeling het beste bij uw horecazaak past, is afhankelijk van een aantal factoren. Deze aandachtspunten zijn belangrijk voor de keuze van een horeca koeling.

1. Type koeling: geforceerd of statisch
Niet iedere horeca koelkast is gelijk. De manier van koelen kan bijvoorbeeld verschillen en dat is van invloed op de koelprestaties. In het algemeen zijn er twee type koelingen: geforceerd en statisch. Het grootste verschil is de koeltemperatuur en hoe snel de temperatuur weer op pijl is.

 • Geforceerde koeling: koude lucht wordt door de hele koelkast geblazen. De temperatuur in de horeca koelkast is hierdoor overal gelijk. Bovendien is de temperatuur sneller weer op pijl. Dit is ideaal voor drukke keukens waar de horeca koelkast vaak wordt geopend.
 • Statische koeling: koelt door middel van een koelwand. Het is onderin de koeling kouder dan bovenin. Het grote voordeel van een statische koeling is dat voedingswaren minder snel uitdrogen.

2. Energieklasse
Energiebesparing is een hot topic, ook in horeca keukens. Dat is niet zo gek: koel- en vriesapparatuur is samen goed voor zo’n 25% van het totale energieverbruik in de keuken. Er valt dus een flinke energiebesparing te realiseren door voor een energiezuinige horeca koelkast te kiezen. 

Bovendien profiteert u dankzij de Energie Investering Aftrek (EIA) van fiscaal voordeel. Dit maakt investeren in een energiezuinige horeca koeling extra interessant. U bespaart op de investerings- én energiekosten.

3. Omgevingstemperatuur
Een te warme omgeving is van invloed op de koelprestaties. Hoe warmer de omgeving, hoe harder een horeca koelkast moet bijkoelen om de temperatuur op pijl te houden. Gebeurt dat te vaak? Dan liggen storingen en uitval op de loer. Daarom zijn horeca koelingen ontwikkeld voor specifieke klimaatklassen die de maximale omgevingstemperatuur aangeven. Iedere klimaatklasse geeft aan tot welke omgevingstemperatuur een horeca koelkast optimaal functioneert. In Nederland en België geldt klimaatklasse 5. Dat betekent dat koelapparatuur optimaal blijft functioneren tot een maximale omgevingstemperatuur van 43 °C.

Wordt het in uw horeca keuken warmer? Kies dan een horeca koeling met een hogere klimaatklasse. Het helpt ook om de plaats van de koeling zo koel mogelijk te houden. Plaats uw horeca koelkast niet in direct zonlicht en ook niet naast een warme bron, zoals een hete grill, fornuis of friteuse.

Andere factoren
Iedere horecazaak is anders. Dat is van invloed op welke horeca koelkast het beste bij uw zaak past. Wilt u zeker van uw keuze zijn? Laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Zij staan zowel online als in onze showrooms voor u klaar. Iedere werkdag kunt u met ons bellen, chatten of mailen. Ook bent u – zonder afspraak – van harte welkom in één van onze zes vestigingen.

BELANGRIJK: GOED KOELONDERHOUD

Koelingen in de horeca krijgen flink wat te verduren. Goed onderhoud is belangrijk om uw horeca koelkast in topconditie te houden. Zo bent u verzekerd van de meest optimale koelprestaties. Wij delen enkele tips van onze onderhoudsmonteurs:

 • Hou ruimte rondom de horeca koeling vrij zodat de warme lucht goed afgevoerd kan worden
 • Zet de koeling niet te vol. Hou de bodem en zijkanten van de horeca koelkast vrij en stapel niet te hoog zodat de koude lucht in de koeling goed kan circuleren
 • Reinig het condensfilter van de horeca koelkast ten minste één keer per drie maanden met een zachte borstel. Stof- en vetophoping geven een slecht koelresultaat waardoor de koeling meer energie zal verbruiken.
 • Vervang kapotte deurrubbers op tijd. Dit voorkomt dat koude lucht uit de koeling kan ontsnappen

Met een beetje aandacht haalt u meer uit uw horeca koeling. Daarom is goed onderhoud zo belangrijk.  Dat kunt u zelf doen of laten doen. Wij nemen het koelonderhoud graag voor u uit handen. Benieuwd naar alle tips? Lees hier alle koel- en vriesapparatuur onderhoud tips. 

HORECA KOELKAST KOPEN? LEVERING IN 24-48 UUR

De juiste koeling voor uw horecazaak gevonden? Bestel uw horeca koelkast eenvoudig online. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al koelen. Horeca koelingen die op voorraad zijn leveren wij gratis in 24 tot 48 uur. U kunt gebruik maken van onze aansluitservice of uw koeling zelf aansluiten. Standaard kunt u rekenen op één jaar garantie. Voor A-merken loopt dit op tot vijf 5 jaar.