voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

PIZZERIA APPARATUUR

De lekkerste pizza’s verdienen de beste apparatuur. Ons assortiment pizzeria apparatuur kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Zo kunt u nóg efficiënter de lekkerste pizza’s bereiden. Maak kennis met ons brede assortiment en bestel veilig online. Vandaag voor 15:00 uur besteld is morgen al geleverd.

Alles voor de pizzeria

Beleef het authentieke Italiaanse pizzabakken met de hoogwaardige pizzeria apparatuur in ons assortiment. Met een pizzawerkbank wordt het beleggen van uw heerlijke pizza’s een stuk makkelijker. Uw verse ingrediënten heeft u namelijk altijd direct bij de hand. Maar voordat uw pizza vorm krijgt, begint u bij de basis. Het bereiden van pizzadeeg vraagt om geduld en aandacht. Zonder goed pizzadeeg geen authentieke pizza’s. Onze pizzapletters, pizza deegroller machines, portioneer- en opbolmachines en deegmengers helpen u hierbij. Deze apparatuur maakt het u makkelijk waardoor uw pizzadeeg snel vorm krijgt. Het afbakken van uw pizza’s doet u op de perfecte temperatuur in een hoogwaardige pizza oven. Lekker knapperig met perfect gesmolten kaas en zonder de verse ingrediënten uit te drogen.

Vandaag bestellen, morgen pizza's bakken

Alle apparatuur voor uw pizzeria bestelt u veilig en snel online in onze webshop. Vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen geleverd. Ook online kunt u rekenen op advies op maat. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste pizza oven? Wij vertellen het u graag. Vertrouw op de jarenlange ervaring van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag met het kiezen van de juiste apparatuur voor uw pizzeria. Bel of chat met één van onze verkoopadviseurs voor advies op maat of kom langs in één van onze zes vestigingen.