OCCASIONS

 inclusief garantie

 gunstig geprijsd

 Volledig technisch nagekeken

Tweedehands horeca apparatuur met garantie

Tweedehands is een ruim begrip. Daarom hanteren wij strenge criteria bij de selectie van de tweedehands horeca apparatuur in ons assortiment. Alle occasions en demo-modellen worden door onze technische dienst uitgebreid gecheckt. Wij vervangen slijtage gevoelige onderdelen, repareren eventuele defecten en reinigen de apparatuur grondig. Zo zijn deze krachtpatsers helemaal klaar voor de tweede ronde. Het voordeel voor u? Goed werkende gebruikte horeca apparatuur voor een gunstig prijs en geleverd met garantie.

Een occasion online bestellen

Onze occasions zijn eenvoudig online te bestellen. Vandaag voor 15:00 uur besteld, is vaak morgen al geleverd. Wilt u een occasion liever eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Omdat ons aanbod tweedehands horeca apparatuur verspreid op voorraad staat in onze zes vestigingen, willen wij u vragen om van te voren eerst even een telefonische afspraak te maken. Wij vertellen u graag waar u de occasion kunt komen bekijken. Maak vrijblijvend een afspraak door te bellen naar +31 (0)527 635 635.

Nieuwe apparatuur leasen

Twijfelt u tussen de aanschaf van tweedehands horeca apparatuur of een nieuw apparaat? Wij bieden de mogelijkheid om nieuwe apparatuur te leasen tegen een vast bedrag per maand. Dit heeft als voordeel dat u hoogwaardige grootkeukenapparatuur kunt aanschaffen zonder daar direct een grote investering voor te hoeven doen. Het is niet mogelijk om maatwerk producten en occasions te leasen. Neem voor meer informatie over onze lease mogelijkheden en onze voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.

MEER INFORMATIE

Wij helpen u graag verder.


Ma t/m do: 08.00 - 17.00
Vr: 07.30 - 16.30