voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Vaatwas apparatuur

Voor het snel en efficiënt wegwerken van de vuile vaat, heeft u krachtige apparatuur nodig. In ons assortiment vindt u een breed aanbod apparatuur voor de spoelkeuken. Van vaatwassers met krachtige wasprogramma’s tot poleermachines en vaatwaskorven: alles voor de spoelkeuken bestelt u in onze webshop of in één van onze zes vestigingen.

Advies en maatwerk voor uw spoelkeuken

De spoelkeuken vormt een belangrijk onderdeel in iedere professionele keuken. Om het afwaswerk makkelijker te maken, is een doordachte indeling van groot belang. Voor maximale efficiëntie kunnen wij uw spoelkeuken geheel op maat maken. Zo wordt de volledige ruimte benut en realiseren wij een afwaskeuken afgestemd op uw werkwijze. Is er sprake van een grote of compacte ruimte? Geen probleem. Voor de vakmensen in onze rvs-fabriek is geen uitdaging te groot. Aan- en afvoertafels, wasbakken en spoeltafels maken wij geheel op maat met een perfecte aansluiting op onze krachtige apparatuur. Benieuwd wat wij voor uw spoelkeuken kunnen betekenen?

Vandaag bestellen, morgen afwassen

Bestelt u vandaag voor 15.00 uur? Dan kunt u morgen al starten met afwassen. Wij leveren 91% van ons assortiment rechtstreeks uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering binnen 24 tot 48 uur garanderen. Weet u niet welke vaatwasser of poleermachine u moet kiezen? Ook online kunt u rekenen op het beste advies. Onze adviseurs staan per telefoon, chat en e-mail voor u klaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze zes vestigingen.