HAKVOORT PROFESSIONAL

Ruim 50 jaar ervaring in horeca en
grootkeukenoplossingen

ONZE ERVARING HEEFT ONS GEBRACHT
WAAR WE NU STAAN:

Ruim 50 jaar ervaring

Altijd een vestiging  in de buurt

Specialisten in elk vakgebied

Maatwerk uit eigen fabriek

Grootste voorraad van Nederland

EEN KIJKJE IN ONZE KEUKEN

Het inrichten van een horecakeuken is een vak apart en verstaan wij al sinds 1965. Onze ruime ervaring is terug te zien in de doordachte projecten die wij opleveren. Een keuken voor een sterrenrestaurant vraagt een andere aanpak dan een leskeuken of bakwand. Onze specialisten kennen al ins en outs van uw branche en vertalen uw wensen naar een praktisch keukenplan.

Grootkeukenoplossingen en apparatuur die niet standaard leverbaar zijn vervaardigen wij in onze rvs fabriek. Met een precisie van 1/1000 mm realiseren we o.a. spoeltafels, afzuigkappen, bakwanden en kookapparatuur. Vakwerk tot in het kleinste detail. We denken graag groots, grootser dan u wellicht gewend bent. We importeren producten van over de hele wereld en slaan dit voor u op in ons magazijn. Zo heeft u snel toegang tot een gevarieerde assortiment horeca apparatuur, waarvan we 91% op voorraad hebben.

Met zes vestigingen verspreid door heel Nederland zijn we altijd bij u in de buurt om een apparaat te bekijken of uit te testen. In veel van onze vestingen is een demonstratiekeuken aanwezig. Neem gerust een kijkje in onze keuken!

VAN BAKKERIJ TOT MARKTLEIDER IN HORECA- EN GROOTKEUKENS

KLAAR VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

BLOG

Column Leen: Family
business

Een familiebedrijf met vier broers aan het roer. Hoe gaat dat er in binnen Hakvoort Professional...
Lees meer

"Offshore keukens moeten
volledig zelfvoorzienend zijn"

Een keuken installeren op een boordeiland, wat komt daar allemaal bij kijken? Collega technicus...
Lees meer

Kom jij ons team versterken?

Join the family

Werken bij Hakvoort Professional betekent onderdeel zijn van een hecht familiebedrijf. Een betrokken organisatie waar we samen werken aan de beste horeca- en grootkeukens van Nederland en ver daarbuiten. Ons team steekt met de nodige passie en aandacht de handen uit de mouwen. No-nonsense, zo omschrijven we onze organisatie het liefst! Wil jij hier deel van uitmaken?