Snackbar Timmer

Met de nieuwbouw van de kiosk van Berjo Timmer op het vernieuwde stationsplein ontstond de kans om een compleet nieuwe horecazaak te realiseren. De wens? Een robuuste en efficiënte bakwand met een krachtige uitstraling én dubbele capaciteit ten opzichte van de vorige Fry-Logic bakwand.

De keuze viel op een op maat gemaakt Rubbens eilandfornuis met geïntegreerde Fry-Logic ketels en directe afzuiging boven de ketels. De eilandopstelling biedt rondom werkruimte en creëert een royale afzet, perfect voor een snelle en efficiënte service.

Dit project was in meerdere opzichten bijzonder. Deze specifieke bakwand was een primeur binnen onze OVRI-productie en moest met uiterste precisie worden geplaatst. Het logistieke proces vormde een uitdaging, maar met een verreiker en acht man sterk is het gelukt om dit pareltje op zijn plek te krijgen.

Dankzij de nauwe samenwerking is het project succesvol afgerond. De combinatie van een doordacht ontwerp, hoogwaardige apparatuur en een vlekkeloze installatie heeft geresulteerd in een keuken waar Cafetaria Timmer jarenlang op kan vertrouwen. Wij zijn trots op het eindresultaat en kijken terug op een geweldig project, waarbij vakmanschap en samenwerking centraal stonden.

Snackbar Timmer
1/5
Snackbar Timmer
2/5
Snackbar Timmer
3/5
Snackbar Timmer
4/5
Snackbar Timmer
5/5
Modal Image
/
Snackbar Timmer
1/2
Snackbar Timmer
2/2
Modal Image
/