KEUKENINRICHTING VOOR
LEISURE

Foodservice voor totaalbeleving

LEISURE KEUKENOPLOSSINGEN

Vakwerk uit eigen keuken

De ingrediënten voor uw keuken komen tot leven in onze rvs-fabriek. Omdat uw vakantiepark, uitgaanscentrum, attractiepark, dierentuin of zwembad uniek is, maken wij uw keuken geheel op maat. Hierbij weten we elke vierkante meter zo efficiënt mogelijk te benutten en realiseren wij een keuken afgestemd op de beleving van uw onderneming.

RESTAURANTS EN UITGIFTEBUFFETTEN

Uw klanten verwachten meer. De tijd van het eenvoudige broodje en ‘frietje met’ is allang voorbij. Uw klanten verwachten een (vaak gezonder) alternatief. Een doordachte keuken staat hierbij aan de basis. Voorzien van hoogwaardige apparatuur en efficiënt ingericht. Want snelheid is onderdeel van de beleving. Wij denken graag met u mee over de apparatuur keuze voor uw restaurantkeuken, energiebesparende maatregelen en eventueel de routing van het uitgiftebuffet. Zo levert het restaurant een belangrijke bijdrage aan de totaalbeleving en uw omzet..

IJS EN SNACKCORNERS

Het populaire frietje of ijsje tussendoor mag natuurlijk niet ontbreken. Zelf in de meest compacte ruimtes realiseren wij ijs- en snackcorners die gezien mogen worden. Door ruimtebesparende oplossingen en een efficiënte inrichting, worden uw klanten razendsnel bediend. Daarnaast denken wij mee over een aantrekkelijke presentatie van uw aanbod. Probeer daar maar eens voorbij te lopen.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ DE KLEINE WOLF

Een project waar we trots op zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken..

De Kleine Wolf

Eric Harsta van Hakvoort Professional aan het woord

"Als grootkeukenleverancier adviseren we onze klant passende apparatuur en een optimale routing. Maar we gaan graag een stapje verder. Zo zijn we bij camping De Kleine Wolf tot een totaalconcept gekomen waarbij niet alleen de snacks uit de frituur centraal staan, maar ook vers bereide pizza's.”

Lees meer

ONZE EXPERTISE IN LEISURE

Ontdek ons succesrecept

ADVIES

Horeca is niet uw core business. Als leisure ondernemer komt er heel wat op u af als u met horeca start. En ook bij vernieuwing is het goed dat er eens met een frisse blik wordt meegekeken. Daar helpen wij u graag mee. Door uw ervaring over uw bedrijfsvoering te combineren met onze kennis over professionele keukens, realiseren we een eindresultaat dat klaar is voor de toekomst.Wij adviseren o.a. over de routing, apparatuur keuze, energiebesparende maatregelen en de strenge hygiëne eisen. Zo realiseren wij een keuken conform de meest recente wet- en regelgeving die perfect op uw onderneming is afgestemd

GEBRUIKSGEMAK

U hoeft geen sterrenchefs in dienst te nemen om een goed gerecht neer te zetten. Wij passen de keuken en de apparatuur aan op uw kaart. Van inventieve apparatuur tot het neusje van de zalm: met het grootste aanbod horeca en grootkeukenapparatuur van Nederland, hebben wij altijd geschikte apparatuur voor uw keuken.

EFFICIËNTIE EN SNELHEID

Snelheid is belangrijk voor de totaalbeleving. Niemand vindt lang wachten leuk. Zeker niet als er nog zoveel te beleven en ontdekken valt. Dankzij een slimme indeling van uw keuken en apparatuur die razendsnel op temperatuur is, kunt u uw klanten vlot bedienen. Hierdoor weten al uw werknemers – van vaste tot vakantiekrachten – hun weg snel te vinden in de keuken.

IN 5 STAPPEN

Naar een doordachte keukeninrichting

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

Dit kunnen we verwachten van de 1,5 meter-horeca

Benieuwd hoe de anderhalve meter-horeca er straks mogelijk uit komt te zien? Wij spraken met...
Lees meer

Maak van uw maaltijdbezorging en afhaal een succes [FAQ]

Veel van onze klanten nemen de stap richting afhaal en bezorging. Voor de een zijn dit...
Lees meer

Corona-shutdown: zet apparatuur niet zomaar uit

Bij langdurig stilstaan van uw apparatuur kan bij sommige apparaten in uw keuken schade ontstaan....
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
KEUKENSPECIALIST VOOR LEISURE

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen