VIVO BAKWANDEN

Kwaliteit tot in elk detail

MAAK KENNIS MET VIVO

De bakwand ontwikkeld voor de manier waarop u het liefst werkt

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Design en gebruiksgemak komen samen. De ViVo is eenvoudig te bedienen waardoor al uw (hulp)krachten dezelfde kwaliteit leveren. De baktimers kunnen gebruik worden middels de standaard instelling of kunnen door uzelf voorgeprogrammeerd worden. Ook aan een snelle en eenvoudige schoonmaak is gedacht.

CUSTOM MADE

Elke ondernemer is uniek, net als zijn manier van werken. Daarom wordt elke ViVo bakwand op maat gemaakt zodat u en uw team het meest efficiënt kunnen werken. Ook de bulkwanden kunnen afgestemd worden op uw huisstijlkleur.

CAPACITEIT

Piek of daluren? De ViVo gaat er efficiënt mee om. De verkoop van de hoeveelheid friet en snacks zal van uur tot uur wisselen. Ook de dag van de week speelt hierin een belangrijke rol. Door de bakwand efficient in te delen, kunt u snel inspelen op de gewenste vraag. Daarnaast heeft u geen onnodig hoge energiekosten.


De mensen zeggen: wat een heerlijke friet! Dat is het mooiste compliment.

Erik Vonderman |
Mede-eigenaar Frietmeester Deventer

BESPAAR OLIE

Lekkerder, gezonder en zuiniger! De lekkerste snacks worden gebakken in verse olie. Verleng de levensduur van uw olie door dit te filteren. Uw snacks worden lekkerder, gezonder en u bespaart op de olie.

UW IDEEËN VERTAALD

Géén enkele bakwand die wij ontwikkelen is gelijk. Elke ondernemer die ermee werkt heeft namelijk zijn eigen voorkeuren. Natuurlijk helpen wij u graag met het maken van keuzes die een efficiëntieslag betekenen voor uw zaak. Dit doen we tijdens uw bezoek aan één onze showrooms of bij u op locatie. Onze adviseurs denken vrijblijvend met u mee

DAAROM KIEST U VOOR VIVO

Eenvoudige bediening middels
geïntegreerd glazen touchpanel

Leverbaar in laag
en hoog model

Compleet nieuw
design en meest
moderne uitstraling van
alle bakwanden

Naadloos ingelaste
frituurketels

Zeer hoog rendement
van maar liefst 74%

STEL ZELF UW VIVO BAKWAND SAMEN

De ViVo stelt u – met hulp van onze adviseurs - zelf samen. Zo ontwikkelen wij een bakwand die perfect is afgestemd op de manier waarop u het liefst werkt. Unieke wensen? Geen probleem! Wij realiseren het voor u in onze eigen rvs fabriek. Bijna alles is mogelijk. De productie vindt plaats in onze fabriek in Emmeloord. Door alles dicht bij huis te houden, kunnen wij snel inspringen op de nieuwste ontwikkelingen en korte levertijden garanderen.

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

Ronde Frituurketel


Vierkante Frituurketel

Snackbakketel

Gaspit

Uitschepbak


Transferfriteuse

Vetfilterinstallatie


Bain Marie

RVS werkdeel


Maatwerk oplossingen

Ingelaste bakplaat


Fry Mate frituurcomputer

VIVO IN DE PRAKTIJK

Project waar we trots op zijn

Frietmeester

Eigenaar Erik Vorderman aan het woord

"Het prettige in de samenwerking met Hakvoort Professional was het persoonlijke contact", aldus Erik Vorderman. "Ik kon onze contactpersoon bellen met al mijn vragen. Korte lijnen, daar houden wij wel van. Er zaten geen andere mensen tussen en dat ging hardstikke lekker.

Lees meer

UW FASTFOOD SPECIALIST Sinds 1965

Onze oprichter Jan Hakvoort stond jarenlang zelf achter de bakwand in zijn eigen cafetaria ‘Automatiek Hakvoort’. Die ervaring en passie ziet u vandaag de dag nog steeds terug in de maatwerk bakwanden en keukenoplossingen die wij realiseren. Van krachtige horeca friteuses, maatwerk bakwanden en de complete keukeninrichting van uw cafetaria of fastfood restaurant: wij zijn uw specialist.

ONDERHOUD & SERVICE

Uw bakwand in topconditie

Onze vakkundige monteurs houden uw frituurbakwand met behulp van een onderhoudsabonnement in topconditie. Doordat alle Vivo bakwanden uit eigen fabriek komen, kunnen wij snel en probleemloos nieuwe onderdelen leveren. Voor storingen en andere problemen, beschikken wij over een landelijke opererende servicedienst. Zo is er altijd een monteur bij u in de buurt en worden storingen snel verholpen.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen