voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Afzuiging

Iedere professionele keuken heeft krachtige apparatuur nodig voor een goede afzuiging van geuren, dampen en vetten. Hiermee wordt een veilige en stankvrije omgeving gecreëerd. Niet alleen belangrijk voor de keukenbrigade, ook voor uw gasten. Bekijk ons assortiment afzuigapparatuur en bestel direct online. Vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen geleverd.

Maatwerk afzuiginstallaties

Een afzuiginstallatie moet perfect bij uw keuken passen. Zo bent u verzekerd van een goede afvoer van ongewenste geuren, dampen en vetten. Omdat iedere professionele keuken uniek is, maken wij afzuiginstallaties geheel op maat in onze rvs-fabriek. U kunt kiezen uit verschillende modellen afzuiginstallaties, waaronder het eiland, doos en wand model. Heeft u grotere afmetingen nodig of heeft u andere specifieke wensen? Voor onze vakmensen is geen uitdaging te groot. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een maatwerk afzuiginstallatie te bespreken. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Advies over horeca afzuiging

In situaties waar sprake is van professionele voedselbereiding, gelden strengere regels voor afzuiging. Vaak is een afzuiginstallatie alleen niet voldoende maar moet er ook gekeken worden naar ontgeuringsinstallaties en vetvangende afzuigfilters. Ook moet er een goede berekening worden gemaakt van de ventilatiebehoefte. Bovendien moet de afvoerpijp met uittredende lucht hoog genoeg geplaatst worden. Dampen die vrijkomen bij het frituren, grillen en bakken in olie of vet, moeten geleidelijk worden afgezogen door een verwisselbaar of reinigbaar vetvangend filter.

Bovendien kan geluidsoverlast ontstaan door de hoge capaciteit van de afzuigmotor. Om dit te voorkomen, kan de afzuigbox worden geïsoleerd met geluidsabsorberende isolatie. Al deze maatregelen moeten ervoor zorgen dat omwonenden zo min mogelijk geluids- en geuroverlast hebben.

Onze verkoopadviseurs zijn bekend met alle ins en outs rondom afzuiging in professionele keukens. Zij adviseren u graag over de meest geschikte afzuiginstallatie. U kunt ons vrijblijvend om advies vragen door met ons te bellen, chatten of mailen. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze zes vestigingen.