Blog

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor grootkeukens in 2024

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor grootkeukens in 2024

Duurzaamheid en besparen
Met de EIA wordt het investeren in energiezuinige apparatuur een stuk interessanter. Niet alleen bespaart u op de kosten van de investering, maar u kunt ook rekenen op een lagere energierekening. Dubbel voordeel! Geen idee waar te beginnen? Geen zorgen! Wij hebben alle ins en outs over de EIA op...
Lees meer
Innovatie in de horeca: kookrobots nemen de keuken over

Innovatie in de horeca: kookrobots nemen de keuken over

Innovatie en trends
Koken op automatische piloot in fastfood restaurants of in een cateringkeuken. De kookrobot kan honderden maaltijden per dag bereiden, altijd van topkwaliteit. Het bespaart energie, personeelskosten én vermindert voedselverspilling. Het lijkt sciencefiction, maar het is inmiddels realiteit! Maak...
Lees meer
Warmhoudlades voorkomen stress op piekmomenten

Warmhoudlades voorkomen stress op piekmomenten

Apparatuur en merken
Horeca ondernemers staan dit jaar meer dan ooit voor de uitdaging hoe je personeelstekort effectief op kunt vangen: hoe serveer je de gerechten snel, perfect op smaak en warm met een minimale bezetting? Vooral tijdens piekmomenten en wanneer afhalen een groot onderdeel is van de horecazaak. Een...
Lees meer
Leskeukens – een andere tak van sport

Leskeukens – een andere tak van sport

Achter de schermen
Wat maakt een leskeuken anders dan een ander soort professionele keuken en waarom is het iedere keer bijzonder om zo’n project te mogen doen? Ben Maarse, sales manager binnen Hakvoort Professional en gespecialiseerd in leskeukens, vertelt waarom hij al bijna 30 jaar met onverminderd...
Lees meer
De voordelen van een combisteamer

De voordelen van een combisteamer

Apparatuur en merken
De combisteamer is wellicht het meest onderschatte apparaat in de horecakeuken. De mogelijkheden en voordelen van een combisteamer zijn niet bij iedereen bekend en dat vinden we jammer. In dit artikel leest u meer over wat een combisteamer precies is en waarom elke professionele keuken eigenlijk...
Lees meer
5 Tips om de professionele keuken koel te houden

5 Tips om de professionele keuken koel te houden

Keukeninrichting
Een koele keuken is van cruciaal belang voor het personeel dat er in moet werken, niet alleen in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door. Wij delen de top vijf tips voor een koele keuken in dit artikel.
Lees meer