In verband met Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten.

Blog

Energiezuinig vaatwassen met warmteterugwinning

Energiezuinig vaatwassen met warmteterugwinning

Hygiëne en veiligheid
Dezelfde schone vaat maar dan met 60% lagere energiekosten? Het kan dankzij de ESD (warmteterugwinning) techniek van Zanussi. Deze innovatieve techniek gebruikt de warmte die de doorschuifvaatwasser produceert om het spoelwater gedeeltelijk voor te verwarmen. Dat scheelt aanzienlijk in de...
Lees meer
5 Tips voor het inrichten van een Afwasruimte in de Horeca

5 Tips voor het inrichten van een Afwasruimte in de Horeca

Hygiëne en veiligheid
Wanneer er een professionele keuken wordt ingericht, is de afwasruimte vaak niet het meest spectaculaire onderdeel. Grote ovens, indrukwekkende branders en ruime koelcellen vallen als eerste op. Maar de afwasruimte mag zeker niet een ondergeschoven kindje zijn. Sterker: een goed georganiseerde...
Lees meer
Energiezuinig koelen met Zanussi koelwerkbanken

Energiezuinig koelen met Zanussi koelwerkbanken

Duurzaamheid en besparen
Meer opslaan, beter én energiezuiniger koelen. Dat kenmerkt de A-label koelwerkbanken van Zanussi. De ongekende koelprestaties, extreme energiezuinigheid en het ingenieuze ontwerp voor meer opslag maakt Zanussi de absolute A-klasse in koelwerkbanken. Ontdek waarom wij – en vele horecaondernemers...
Lees meer
Zuiniger en efficiënter vaatwassen: 8 tips voor spoelkeukens

Zuiniger en efficiënter vaatwassen: 8 tips voor spoelkeukens

Hygiëne en veiligheid
Hogere energiekosten en een alsmaar krappere arbeidsmarkt: spoelkeukens staan voor een grote uitdaging. Besparen en tegelijkertijd efficiënter werken wordt nóg belangrijker. Hoe? Met handige hulpmiddelen, energiezuinige apparatuur en slimme gebruikstips.
Lees meer
Tropische temperaturen? Voorkom storingen aan koelapparatuur

Tropische temperaturen? Voorkom storingen aan koelapparatuur

Onderhoud
Warme temperaturen vragen veel van koel- en vriesapparatuur waardoor ze extra worden belast. Storingen en zelfs uitval liggen op de loer. Voorkom problemen en ga aan de slag met onze tips.
Lees meer
Van het gas af: professioneel koken op inductie

Van het gas af: professioneel koken op inductie

Keukeninrichting
Vol gas op inductie? Ontdek de voor- en nadelen en wat er bij komt kijken als uw professionele keuken de switch naar inductie maakt.
Lees meer