GROOTKEUKEN ONDERHOUD

Wij houden uw grootkeuken in topconditie

Op hoog niveau koken is topsport. Met onze onderhouds- en storingsdienst, houden wij uw keuken in optimale conditie. Zo bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur en hoeft uw keuken niet onnodig stil te staan.

Onze monteurs staan voor u klaar om onderhoud en keuringen uit te voeren. Deze vakmensen kennen uw apparatuur letterlijk van binnen en buiten. Wij zetten de mogelijkheden voor horeca apparatuur onderhoud en keuringen op een rij:

APK

Met een APK krijgt u goed inzicht in het functioneren van uw apparatuur. Onze monteur controleert de technische werking van uw apparatuur en stelt eventuele defecten vast. Ook geeft hij advies welk onderhoud u het beste uit kunt laten voeren.

VOLLEDIG ONDERHOUD

Wilt u verzekerd zijn van een probleemloos functionerende keuken? Dan raden wij u aan om uw apparatuur regelmatig te voorzien van onderhoud. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur en minimaliseert het energieverbruik. Storingen die zich mogelijk in de toekomst zullen voordoen, worden door onze monteur op voorhand opgespoord en opgelost.

NEN KEURING

Veilig werken met elektrische apparatuur, dat kan als de apparatuur is gekeurd volgens NEN 3140. Onze gecertificeerde monteurs keuren uw apparatuur volgens deze normeringen zodat een veilige arbeidsplaats – die aan de Arbowet voldoet – is gegarandeerd. Ook veel verzekeraars stellen de NEN keuring verplicht.

ONDERHOUD
HORECA APPARATUUR

Verleng de levensduur van uw apparatuur

Een storing kan in de meeste gevallen voorkomen worden dankzij periodiek onderhoud. Door uw apparatuur regelmatig na te laten kijken, worden eventuele defecten voortijdig opgespoord. Dit voorkomt de meeste storingen en zorgt ervoor dat de technische prestaties optimaal blijven. Bijkomend voordeel? De apparatuur verbruikt niet onnodig veel energie en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd.

VOORDELEN VAN
GOED ONDERHOUD:

Storingen en defecten worden voorkomen

De technische prestaties van uw apparatuur blijven
optimaal

Levensduur van apparatuur wordt verlengd

ONDERHOUDSABONNEMENTEN

Periodiek grootkeuken onderhoud

Wilt u geen omkijken naar het onderhoud van uw keukenapparatuur? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Wij komen dan automatisch eens of meerdere keren per jaar bij u langs om onderhoud aan uw keukenapparatuur uit te voeren. Alle geconstateerde gebreken worden hersteld en eventuele slijtagegevoelige onderdelen worden preventief vervangen. De meeste storingen worden zo voorkomen.

BASIS

1 of meerdere keren per jaar onderhoud aan uw apparatuur

10% korting op onderdelen en materialen

SERVICE PLUS

1 of meerdere keren per jaar onderhoud aan uw apparatuur

10% korting op onderdelen en materialen

Bij een tussentijdse storing komt er kostenloos monteur bij u langs

TIPS VAN ONZE SERVICEMONTEUR

Handige onderhoudstips

  • 1.Reinig het condensfilter van uw koeling regelmatig
  • 2.Vervang kapotte deurrubbers van koel- en vriesapparatuur op tijd
  • 3.Installeer een waterontharder voor uw vaatwasser
  • 4.Reinig de afzuigfilters van uw afzuigkap regelmatig
  • 5.Sluit een onderhoudsabonnement af voor uw apparatuur

MEER SERVICE

WILT U OOK KUNNEN REKENEN OP
PROBLEEMLOOS FUNCTIONERENDE APPARATUUR?

Vraag nu meer informatie aan over onze onderhoudsabonnementen

+31 (0)527 635 635

Iedere werkdag tussen 08.00 - 17.00 uur