Pier 7

Vlissingen

Pier 7
Pier 7
Pier 7
Pier 7
Pier 7

Je ziet dat het hele team enorm trots is wat er hier is neergezet.

Niek Damen | eigenaar Pier 7

De Hakvoort-keuken in de praktijk
Eigenaar Niek Damen aan het woord

De keuken bereidt gerechten voor zowel het restaurant met terras als de take-away. Met 48 m2 was het de uitdaging voor onze adviseur Frenkjan Visser om alle apparatuur van de wensenlijst van de gebroeders Damen te verwerken en een optimale routing te realiseren. “Dat is gelukt”, laat de trotse eigenaar Niek Damen weten. “In de zomer staan er 30-40 mensen in de rij om een frietje of iets te drinken af te halen. Ook op het terras is er dan geen plekje vrij. De keuken draait dan op volle toeren. De 4 HR-friteuses met 8 manden zitten constant vol. We zijn erg blij met de Fry Logic frituur, deze heeft echt veel meer power dan andere frituren waar onze kok eerder mee heeft gewerkt. Je ziet dat die op topdagen echt het verschil maken bij de wachttijden voor een gerecht.”

Pier 7
Pier 7
Pier 7
Pier 7
Pier 7