voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Uitgelichte producten

Vries- en koelapparatuur

Uw grootkeuken vraagt om professioneel vries- en koelapparatuur voor het hygiënisch koelen, vriezen en veilig opslaan van uw voedingsmiddelen. Daarom vindt u in ons assortiment alleen hoogwaardige apparatuur. Geschikt voor frequent en intensief gebruik en conform de HACCP eisen. Bestel nu eenvoudig online, voor 15:00 besteld is morgen al geleverd.

Uw koeling specialist

Al meer dan 50 jaar zijn wij dé (koeling)specialist voor de horeca en grootkeuken. Met het grootste assortiment van Nederland, vindt u in ons aanbod alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken. Van koelkasten, vriezers, koelvitrines en koelwerkbanken tot blastchillers en ijsblokjesmachines. Bij ons bestelt u alles eenvoudig onder één dak.
Het aanschaffen van vries- en koelapparatuur voor uw keuken vraagt om een weloverwogen beslissing. Belangrijke factoren om rekening mee te houden zijn o.a. de omgevingstemperatuur in uw keuken, de keuze voor een statische of geforceerde koeling, het temperatuurbereik en het energieverbruik. Wist u dat vries- en koelapparatuur samen goed zijn voor 25% van al het energieverbruik in de professionele keuken? Niet iedere koeling is even geschikt voor uw keuken. De temperatuur in de keuken is van grote invloed op de technische prestaties van de apparatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe harder de apparatuur moet werken voor een goed vries- en koelresultaat.
Zeker weten dat u de juiste apparatuur aanschaft? Als koeling specialist helpen wij u hier graag bij. Ook online kunt u rekenen op het beste advies. Iedere werkdag staan onze adviseurs per chat, telefoon en e-mail voor u klaar.

Vandaag bestellen, morgen koelen en vriezen

Al uw professionele vries- en koelapparatuur bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bestelt u vandaag vóór 15:00? Dan komen wij morgen al leveren. Wij leveren 91% van ons assortiment direct uit voorraad waardoor wij binnen 24 tot 48 uur kunnen leveren. Liever eerst even langskomen om ons assortiment te bekijken? Kom langs in één van onze showrooms, wij zijn op werkdagen geopend vanaf 08:00 tot en met 17:00 uur. Met zes showrooms zijn wij altijd bij u in de buurt te vinden.