ONDERWIJSKEUKENS

Hakvoort: on(der)wijs goede leskeukens

KEUKENOPLOSSINGEN VOOR HET ONDERWIJS

Vakwerk uit eigen keuken

ELK ONDERWIJSPROJECT IS UNIEK

Een leskeuken voor opleidingen in de zorg vraagt om een andere aanpak dan een keuken voor een chefkok in de dop. Een doordacht plan staat bij ons altijd aan de basis van een geslaagde keukeninrichting. We kijken naar uw wensen en dat van het onderwijzend personeel en combineren dit met de expertise van onze onderwijsspecialisten. Zo vraagt een leslokaal midden in de school om een unieke oplossing voor de afzuiging, een cateringkeuken waar de leerlingen meewerken om extra loopruimte en een keuken waar jonge kinderen of minder validen werken om uitschuifbare plinten. We denken met u mee in oplossingen!

MAXIMALE MAATWERK MOGELIJKHEDEN

Iedere onderwijsinstelling is anders. Daarom maken wij al onze keukens op maat in onze rvs-fabriek. Met behulp van een ultra modern machinepark en jarenlange ervaring kunnen wij ons motto ‘perfectie tot in detail’ tot uitvoering brengen. De inbouwopties en maatwerk mogelijkheden zijn eindeloos. Door slim gebruik te maken van de ruimte en goed te luisteren naar uw wensen, realiseren wij keukens die perfect op uw school zijn afgestemd. Voor nu en de toekomst.

LESKEUKENS


Leskeukens die perfect zijn
afgestemd op uw lesmethode. Met goed overzicht voor de docent en hoog gebruiksgemak voor de leerlingen.

KANTINE EN UITGIFTE KEUKENS

Keukens voor schoolkantines en complete uitgiftebuffetten voor uitgebreide schoolrestaurants. Ontworpen om piekmomenten in
de pauzes optimaal op te vangen.

PANTRY KEUKENS


Klein maar fijn. Deze compacte keukens zijn van alle gemakken voorzien. Onderhoudsvrij en duurzaam gefabriceerd. Maakt de lerarenkamer helemaal af.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN HET SINGELLAND COLLEGE

Een project waar wij trots op zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.

Singelland College

Docent Gerrit de Vlas aan het woord

"Wat we nu hebben is fantastisch: we hebben een Rubbens kookeiland van 6x2 meter, helemaal uit één stuk. We konden wel weer voor losse units kiezen maar ik heb te maken met leerlingen en die zijn minder goed met het materiaal. Het moet hufter proof zijn. Dit naadloze eiland is daarom echt een uitkomst.”

Lees meer

Vakantietijd? De ideale periode om een leskeuken te plaatsen. Na de vakantie kunnen de lessen gewoon weer door.

Maarten | Senior verkoopadviseur

LESKEUKENS

Van pupil tot pro

De leskeuken moet een omgeving zijn waar uw leerlingen ervaring en kennis kunnen opdoen voor de toekomst. Wij realiseren keukens die perfect aansluiten op de lesstof en uw manier van lesgeven. Onderhoudsvrij en ‘leerlingproof’. Zo bent u verzekerd van een leskeuken waarin studenten jaar in jaar uit hun kookkunsten kunnen oefenen.

DE LESKEUKEN VOOR UW LESMETHODE

In het kooklokaal is het belangrijk dat de docent goed zicht heeft op wat er op het fornuis gebeurd. Leerlingen moet elkaar niet in de weg lopen en voldoende werkruimte hebben. Onze leskeukens worden ruim opgezet zodat het overzicht wordt bewaard en er goed les kan worden gegeven. Bovendien zijn onze maatwerk mogelijkheden eindeloos. Extra werk- of opbergruimte, een uitschuifbare verhoging, de plaats waar apparatuur wordt ingebouwd, de keuze voor het keukenblad en de indeling: al uw wensen komen tot leven in onze rvs-fabriek.

MEER DAN 50 JAAR ERVARING

Wij richten niet alleen leskeukens in. Wij zijn al sinds 1965 dé leverancier voor de complete horeca en grootkeukenbranche. Zowel pupillen als professionals werken in de keukens die wij met passie en vakmanschap hebben ingericht. Uw leerlingen maken met een Hakvoort leskeuken alvast kennis met de professionele kwaliteit die zij straks in de praktijk kunnen verwachten.

LEERLINGPROOF

Een leskeuken moet tegen een slag en stoot kunnen en jarenlang meegaan. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzame materialen zoals RVS en Trespa.

Bij het gebruik van RVS zorgen wij voor een naadloze afwerking, vuil krijgt hierdoor geen kans om zich te hechten. Trespa is bovendien krasvast en in vele kleuren leverbaar. De kleur van de panelen kunnen wij afstemmen bij uw huisstijlkleur(en). Zo krijgt uw leskeuken een eigen karakter.

PRAKTISCH IN GEBRUIK

Dankzij een efficiënte indeling, een optimale routing en een ruime opzet zorgen wij ervoor dat uw leerlingen snel hun weg vinden in de keuken en elkaar niet in de weg lopen. Terwijl zij hun kookkunsten oefenen, heeft u goed zicht op wat er op de fornuizen gebeurd. Hiermee bent u verzekerd van het hoogste gebruiksgemak voor een optimaal leerklimaat.

Onze keukens onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken. RVS en Trespa zorgen voor maximale hygiëne.

ELK DETAIL KLOPT

We besteden veel aandacht aan de productie en afwerking van onze leskeukens. In onze fabriek wordt met een precisie van 1/1000ste gewerkt.

Onze leskeukens onderscheiden zich door grootse oplossingen die u terug ziet in de details. Zoals uitschuifbare plinten die voor de juiste werkhoogte zorgen voor kinderen en rolstoelgebruikers.

KANTINE EN UITGIFTE KEUKENS

Voor kleine schoolkantines en complete schoolrestaurants

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Bedient u 100 of 800 leerlingen in de pauze? Voor iedere onderwijsinstelling realiseren wij een passende keukenoplossing. Hierbij kunt u denken aan een compacte keuken voor uw schoolkantine of een hoogwaardige uitgifte keuken voor uw schoolrestaurant. Een efficiënte indeling, duurzame materialen, maximale hygiëne en hoogwaardige apparatuur komen samen in al onze maatwerk keukens. Vrijwel alle inbouwopties zijn hierbij mogelijk. Van ontwerp tot realisatie denken wij met u mee. Wij adviseren u o.a. over het opvangen van piekmomenten tijdens de pauzes, slim gebruik van de ruimte en in het stimuleren van gezondere lunchkeuzes.

Om de theorie uit het kooklokaal direct in de praktijk te brengen, worden leskeukens steeds vaker gekoppeld aan de kantine of het restaurant. Ook hiervoor bieden wij passende keukenoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw lesmethode.

PANTRY KEUKENS

Maakt iedere lerarenkamer echt af

Naast leskeukens en uitgebreide uitgifte keukens, richten wij ook pantry keukens voor lerarenkamers in. Met een pantry keuken biedt u leraren de mogelijkheden om zelf een lekkere lunch te bereiden en koffie te zetten.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Al onze pantry keukens worden gefabriceerd van duurzaam en zeer hygiënisch materiaal. Dit maakt een grondige reiniging makkelijk en zorgt ervoor dat uw keuken jarenlang meegaat. De pantry keuken kan geheel naar wens worden samengesteld waarbij vrijwel alle inbouwopties mogelijk zijn. U kunt kiezen uit een breed aanbod hoogwaardig apparatuur die wij integreren in de keuken. Van inbouwkoelkasten, vaatwassers en magnetrons tot kookplaten en grills. U kiest, wij maken. Zo is uw pantry keuken altijd van alle gemakken voorzien.

IN 5 STAPPEN

Naar een geslaagde keukeninrichting

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

Dit kunnen we verwachten van de 1,5 meter-horeca

Benieuwd hoe de anderhalve meter-horeca er straks mogelijk uit komt te zien? Wij spraken met...
Lees meer

Maak van uw maaltijdbezorging en afhaal een succes [FAQ]

Veel van onze klanten nemen de stap richting afhaal en bezorging. Voor de een zijn dit...
Lees meer

Corona-shutdown: zet apparatuur niet zomaar uit

Bij langdurig stilstaan van uw apparatuur kan bij sommige apparaten in uw keuken schade ontstaan....
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw onderwijskeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

KEUKENSPECIALIST VOOR
HET ONDERWIJS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van keukens voor het onderwijs

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uiten eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen