Nieuwe keuken biedt alle ruimte voor diverse Oosterse kooksessies
Inproba Oriental Food
Baarn
De oude proefkeuken van Inproba, bekend van de eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen en Oosterse kruidenmixen, was uit zijn jasje gegroeid. De vele kookdemonstraties aan diverse klanten, waaronder chefkoks, groothandelaren en supermarkten, maar ook de ontwikkeling van nieuwe producten en recepten, vroeg om een grotere en professionelere keuken. Aan ons de uitdaging om de keuken energiezuinig in te richten en geschikt te maken voor diverse Oosterse kooksessies.






“Dit is geen typische horeca keuken. Daar hebben we in het ontwerp goed rekening mee gehouden. De keuken biedt veel werkruimte en is geschikt voor diverse kooksessies.”
Ron de Wildt | Hakvoort Professional


Hakvoort-keuken in de praktijk
Adviseur Ron de Wildt aan het woord
“Wij realiseerden een complete maatwerk keuken met kookeiland. Dit biedt alle ruimte voor de verschillende kooksessies. De keuken is namelijk geen typische horeca keuken maar wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Daar hebben we in het ontwerp goed rekening mee gehouden. Ook aan de looks is gedacht. De gehele keuken is afgewerkt met antraciete volkern/trespa panelen. Verder is de keuken uitgerust met energiezuinige apparatuur, zoals inductie kookplaten, losse wokunits en A-energielabel koelwerkbanken. Een plaatje om te zien.”




