FRY LOGIC BAKWANDEN

De norm in frituren

FRY LOGIC BAKWANDE

De norm in frituren

ENERGIEZUINIG EN GROTE AFBAKCAPACITEIT

Wie kiest voor de uitgekiende frituurtechnologie van de Fry Logic bakt straks niet alleen smaakvollere producten, maar bakt ook meer per keer, en sneller! De Fry Logic is namelijk voorzien van een elektronische thermostaat waardoor snelle schommelingen in temperatuur direct worden gesignaleerd.

U kan maar liefst 5 kg frites in één keer afbakken. Met alle extra tijds-, grondstoffen- en kwaliteitswinst van dien. Fry Logic staat garant voor een zeer hoge omzetsnelheid. Uw bedient uw klanten snel en houdt de arbeidskosten laag. Deze frituurbakwand neemt het begrip fastfood wel heel letterlijk. De afbakcapaciteit ligt op 50 kilo frites per pan, per uur.

Een andere interessante en efficiënte functionaliteit van de Fry Logic is de variabele vermogensregeling. Handig als de friteuse (buiten de piekuren) niet op vol vermogen hoeft te branden. De brander van de Fry Logic gaat dan automatisch op een extra ‘laag pitje’ branden (stand-by).

DAAROM KIEST U FRY LOGIC

Het hoogste haalbare rendement
met RVS ketels van ruim 94%

Tot 70% minder energieverbruik
en tot 30% minder vetgebruik

Er grote bakcapaciteit.
Bak tot wel
50 kilo frites per pan, per uur

Erg gebruiksvriendelijk
dankzij de soft touch bediening

Efficiënte en
moderne vormgeving

BESPAAR OP ENERGIE

Energie is kostbaar en de verwachting is dat de kosten voor energie in de toekomst alleen maar zullen stijgen. Dat betekent dus hogere lasten. De Fry Logic verbruikt echter veel minder energie dan conventionele frituurovens. Met een hoog rendement (HR) bakoven bespaart u 25% tot 70% op uw energiekosten. Tel uit uw winst!

MET FRYLOGIC BESPAART U
MINIMAAL € 4.320,- OP OLIE EN ENERGIE

Met het efficiënte design van onze ketels bespaart u op olie en energie. De inhoud van onze ketels is kleiner dan die van concurrenten maar de afbakcapaciteit is gelijk. Doordat we de krachtige verwarmingselementen efficiënt in de ketels integreren wordt de ruimte optimaal benut. Hierdoor heeft u minder olie nodig en verbruikt u minder energie om deze op te warmen. Een voorbeeld bij 3 ketels en 2 verversingen per week:

 Inhoud per ketelTotale inhoud 3 ketelsKosten vet per jaar*
Ketel concurrent28,8 liter86,4 liter€ 17.280
FryLogic21,6 liter64,8 liter€ 12.960


* op basis kostprijs € 2,- per liter vet

Conclusie:u bespaart al snel € 4.320,- per jaar. Elk jaar opnieuw! Doordat u minder vet per ketel verbruikt, hoeft u minder vet op te warmen. Ook dit levert een aanzienlijke besparing op uw vaste lasten.

STEL ZELF UW FRY LOGIC SAMEN

Een frituurbakwand vormt het hart van uw onderneming. Hij moet perfect zijn afgestemd op uw workflow. Daarom worden onze bakwanden altijd op maat gemaakt. De Fry Logic is in heel veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

De frituurbakwand is uit te breiden met handige modules die het u makkelijk maken. Zo kunt u onder andere kiezen voor een gasgestookte of elektrische frituurketel, volledig ingelaste bain maries en een spiegelbakplaat. U bepaalt. Dankzij het flexibele fabricageproces kunt u zelf uw unieke bakwand samenstellen.

KNAP STAALTJE MAATWERK

De frituurbakwand is geheel vervaardigd van RVS (AISI 304) waardoor deze goed te reinigen is. Het bovenblad van de frituurbakwand heeft een solide brede rand en wordt net als alle apparatuur naadloos geïntegreerd. Boven de friteuses is een voorraadbak aangebracht.

De Fry Logic bakwanden en friteuses produceren wij in onze eigen roestvaststaalfabriek. Met behulp van een modern computergestuurd machinepark werken ervaren vakmensen met deskundigheid aan de productie van uw Fry Logic. De bakwand wordt op maat en geheel naar uw wens samengesteld.

PERSONALISEER UW
FRY LOGIC BAKWAND


Elke bakwand is maatwerk maar met de nieuwe Fry Logic gaan we nog een stap verder. Ontelbare decors én voelbare structuren op de front- en onderbouwpanelen geven de bakwand een unieke uitstraling. Wat dacht u van natuurlijke houtstructuren tot rauwe steensoorten en van 3D-textiel tot doorgestikt leer. Uw logo uitgefreesd en voorzien van verlichting is een optie die de bakwand helemaal af maakt. Met deze bakwand maakt u het statement dat uw concept onderstreept.

VETFILTERINSTALLATIE

Een vetfilterinstallatie is optioneel verkrijgbaar. Het frituurvet wordt gefilterd tijdens het aftappen van het frituurvet middels een speciaal fijnmazig vetfilter. Het vet dat in deze aftaplade loopt, kan middels het unieke pomp-systeem weer in de frituurpan of naar de vet ton gepompt worden. Door dagelijks het frituurvet te filteren vertraagt het verouderingsproces aanzienlijk. De langere levensduur van het frituurvet zorgt voor een enorme besparing op vetkosten.

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

Ronde Frituurketel


Vierkante Frituurketel

Snackbakketel

Gaspit

Uitschepbak


Transferfriteuse

Vetfilterinstallatie


Bain Marie

RVS werkdeel


RVS werkdeel

Maatwerk oplossingenl


Ingelaste bakplaat

FRY LOGIC IN DE PRAKTIJK

Project waar we trots op zijn

De Huut

Eigenaar Michel Schenning aan het woord

"Op een drukke dag gaat er een behoorlijk aantal dozen friet doorheen. Bij een gewone friteuse zakt de temperatuur van 175°C naar 150°C maar de FryLogic is zo krachtig, dat hij de temperatuur sneller terugbrengt naar de 175°C. Het is hier voornamelijk afhalen, en de klant heeft zo een knapperiger frietje. Dus ik wil absoluut niets anders hebben.”

Lees meer

UW FASTFOOD SPECIALIST Sinds 1965

Onze oprichter Jan Hakvoort stond jarenlang zelf achter de bakwand in zijn eigen cafetaria ‘Automatiek Hakvoort’. Die ervaring en passie ziet u vandaag de dag nog steeds terug in de maatwerk bakwanden en keukenoplossingen die wij realiseren. Van krachtige horeca friteuses, maatwerk bakwanden en de complete keukeninrichting van uw cafetaria of fastfood restaurant: wij zijn uw specialist.

ONDERHOUD & SERVICE

Uw bakwand in topconditie

Onze vakkundige monteurs houden uw frituurbakwand met behulp van een onderhoudsabonnement in topconditie. Doordat alle Fry logic bakwanden uit eigen fabriek komen, kunnen wij snel en probleemloos nieuwe onderdelen leveren. Voor storingen en andere problemen, beschikken wij over een landelijke opererende servicedienst. Zo is er altijd een monteur bij u in de buurt en worden storingen snel verholpen.

Vierkante Frituurketel

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen