HAKTO BAKWANDEN

Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid

DAAROM KIEST U VOOR HAKTO

HAKTO: een betrouwbare investering

HOOG GEBRUIKSGEMAK

De HAKTO vormt zich naar de gebruiker. Dat ziet u bijvoorbeeld aan het onder paneel dat terugvalt en zodoende meer bewegingsruimte en bedieningsgemak oplevert. Het werkblad bevindt zich op de ideale ergonomische werkhoogte en de regel thermostaten in de elektronische uitvoering zijn op ooghoogte geplaatst. Met een ingebouwde magnetronschap heeft u uw magnetron altijd op werkhoogte. Optioneel kunnen lades worden aangebracht in verschillende maten. Hiermee creëert u extra opbergruimte in uw bakwand..

De bakwanden kunnen zowel links als rechts worden aangesloten op de benodigde voorzieningen. En ook als het gaat om het schoonhouden, maakt HAKTO het u zo gemakkelijk mogelijk. Het bovenblad van de bakwand wordt uit één stuk hoogwaardig roestvast staal gesneden en naadloos afgewerkt. Schoonmaken is hierdoor een fluitje van een cent.

DAAROM KIEST U VOOR HAKTO

Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen

Vakkundige installatie

Maatwerk mogelijkheden van onze rvs fabriek

Korte levertijden

24/7 Service met landelijke dekking

SAFETY
FIRST

HAKTO frituurbakwanden worden geproduceerd volgens zeer strenge veiligheidseisen. Zo is elke frituurketel voorzien van een aansluitpunt voor brandbeveiliging. Zodra de temperatuur van het vet boven een vast ingestelde temperatuur komt, wordt de gastoevoer automatisch afgesloten. Ook de aftaplades zijn voorzien van een vergrendeling waardoor het frituurvet alleen verwijderd kan worden als de aftapkraan gesloten is.

LAAG ENERGIE VERBRUIK EN EEN OPTIMAAL BAKRESULTAAT

De bakwand moet de krachtpatser in uw zaak zijn maar het liefst niet als het gaat om energieverbruik. Energie besparen en toch de lekkerste verantwoord gefrituurde friet en snacks serveren? De HAKTO maakt het mogelijk. De wanden van de ronde frituurketels zijn naadloos geperst en maar liefst 4 mm dik. Bovendien zijn ze voorzien van zware warmteoverdrachtsribben. Het resultaat: minimaal warmteverlies, maximale capaciteit en een optimale warmteverdeling. Deze kenmerken zorgen op hun beurt voor minder kruimafzetting op de ketelwand, een lager energieverbruik, vetbesparing en heel eenvoudig onderhoud.

De elektronisch gestuurde HAKTO bakwanden zijn voorzien van een volautomatische opwarmingscyclus, waardoor de bakwand op eenvoudig wijze kan worden opgestart en de levensduur van het vet wordt verlengd. De thermostaat reageert met precisie op elke kleine temperatuurverandering. Temperatuurschommelingen zijn hierdoor minimaal, met als resultaat: een laag energieverbruik en een optimaal bakresultaat.

KWALITEIT OP MAAT

Stel zelf uw perfecte bakwand samen

HAKTO bakwanden kunnen uit diverse opties worden samengesteld. Zo stelt u zelf – met behulp van onze adviseurs - uw ideale bakwand samen. Onze ontwerpers maken vanuit uw wensen een vertaalslag naar een product op maat. Vrijwel alle uitvoeringsmogelijkheden zijn hierbij mogelijk. U kiest, wij creëren.

DIVERSE INBOUWOPTIES

De uitvoeringsmogelijkheden voor uw HAKTO bakwand zijn talrijk. U kunt kiezen uit diverse opties, zoals een uitvoering in aardgas of propaan, een hoge of lage afzuiging, analoge temperatuurklokken of digitale displays, een ingebouwd magnetronschap, ingelaste bakplaten en zelfs een complete kippengrill. Vrijwel alle denkbare combinaties zijn mogelijk en komen tot leven in onze eigen rvs fabriek. Met HAKTO stelt u uw eigen perfecte bakwand samen.

PRODUCTIE OP HOOG TECHNISCH NIVEAU

Alle HAKTO frituurbakwanden worden in onze eigen Nederlandse fabriek op hoog technisch niveau geproduceerd. Met behulp van ons computergestuurde machinepark en vakmensen met oog voor detail, wordt uw bakwand tot op de 1000ste millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Alleen de hoogste kwaliteit in materialen en onderdelen vindt u terug in de HAKTO. De HAKTO productontwikkelaar zoeken voortdurend naar nieuwe technologische oplossingen en effectievere productiemethoden.

DE INGREDIENTEN VOOR UW BAKWAND

UW FASTFOOD SPECIALIST Sinds 1965

Onze oprichter Jan Hakvoort stond jarenlang zelf achter de bakwand in zijn eigen cafetaria ‘Automatiek Hakvoort’. Die ervaring en passie ziet u vandaag de dag nog steeds terug in de maatwerk bakwanden en keukenoplossingen die wij realiseren. Van krachtige horeca friteuses, maatwerk bakwanden en de complete keukeninrichting van uw cafetaria of fastfood restaurant: wij zijn uw specialist.

ONDERHOUD & SERVICE

Uw bakwand in topconditie

Onze vakkundige monteurs houden uw frituurbakwand met behulp van een onderhoudsabonnement in topconditie. Doordat alle Hakto bakwanden uit eigen fabriek komen, kunnen wij snel en probleemloos nieuwe onderdelen leveren. Voor storingen en andere problemen, beschikken wij over een landelijke opererende servicedienst. Zo is er altijd een monteur bij u in de buurt en worden storingen snel verholpen..

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen