GROOTKEUKENS VOOR DE ZORG

Met zorg ontworpen en gerealiseerd

ONZE KEUKENOPLOSSINGEN

Vakwerk uit eigen keuken

Het realiseren van een ziekenhuiskeuken vraagt om een andere aanpak dan een keuken voor kleinschalige woonvormen of een uitgiftebuffet voor het ziekenhuisrestaurant. Daarom maken wij al onze keukens op maat in onze rvs-fabriek. Wij denken graag met u mee om al uw specifieke keukenwensen te realiseren. Hierbij adviseren wij o.a. over een efficiënte indeling, de routing, apparatuur, ventilatie en ergonomie. Zo bent u verzekerd van een keuken die perfect is afgestemd op uw zorginstelling. Niet alleen voor nu, ook voor de toekomst.

ZIEKENHUISKEUKENS

Wij realiseren centrale ziekenhuiskeukens waar iedere dag honderden tot duizenden gezonde maaltijden worden bereid.

UITGIFTEBUFFETTEN

Van keuken tot uitgiftebuffet: wij nemen de totaalinrichting van uw bezoekers- of personeelsrestaurant uit handen.

KEUKENS VOOR KLEINSCHALIG WONEN

Van alle gemakken voorzien: overzicht voor het personeel en afgestemd op de bewoners.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ DE MOSSELBANK

Een project waar wij trots op zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.

Lunchroom Mosselbank - Ziekenhuis Vlissingen

Adviseur Frenk-Jan Visser aan het woord

"Voor Lunchroom de Mosselbank, in het ziekenhuis van Vlissingen, hebben we een keuken en een buffet gerealiseerd. Door enkele slimme keuzes te maken is hij geschikt gemaakt voor de dagbesteding van mensen met een beperking.”

Lees meer

Maximale hygiëne, een efficiente indeling, hoog gebruiksgemak en ergonomisch werken vormen de pijlers van onze zorgkeukens

ZIEKENHUISKEUKENS

Maximale hygiëne en efficiëntie

In de centrale keuken van een ziekenhuis is het een drukte van jewelste. Iedere dag worden honderden tot duizenden maaltijden klaargemaakt. Het liefst zo vers mogelijk. Want ook de liefde van de patiënt gaat door de maag. Het bereiden van grote hoeveelheden gezonde en smaakvolle maaltijden brengt flinke uitdagingen met zich mee. Uw keuken moet hierop afgestemd zijn. Wij denken mee in maatwerkoplossingen voor ziekenhuiskeukens.

Wij realiseren keukens uitgerust met flinke kookketels, kantelbare braadsledes en bakplaten zodat het mogelijk wordt om grote hoeveelheden tegelijk te bereiden. Maar ook efficiënt en ruim opgezet, met voldoende bewegingsruimte voor het keukenpersoneel en genoeg ruimte voor de maaltijdkarren. Met aparte zones voor het bereiden van het ontbijt, lunch en diner en een spoelkeuken voor het wegwerken van een bulk vuile vaat.

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Daarom werken wij alleen met de meest hygiënische en duurzame materialen waardoor uw ziekenhuiskeuken zeer grondig te reinigen is en voldoet aan de strenge HACCP hygiëne en kwaliteitseisen. Wat uw specifieke keukenwensen ook zijn, wij dragen zorg voor een doordachte keukeninrichting die is afgestemd op uw ziekenhuis.

UITGIFTEBUFFETTEN

Het hart van uw zorginstelling

Uw restaurant is een belangrijke ontmoetingsplek. Het vormt het hart van de zorginstelling. Een plek waar patiënten, bewoners, personeel en bezoekers samenkomen en alles even kunnen vergeten.

Wij denken graag mee met de inrichting van het uitgiftebuffet voor een aantrekkelijke presentatie van uw gerechten en voedingswaren. Compleet met de integratie van hoogwaardige apparatuur. Van ontwerp tot realisatie begeleiden wij het hele project. Hierin denken wij o.a. mee over een optimale routing voor een goede doorstroming en het maken van gezondere keuzes. Alles om het verblijf in uw restaurant zo prettig mogelijk te maken.

KEUKENS VOOR KLEINSCHALIG WONEN

Van alle gemakken voorzien

Bij kleinschalige woonvormen vormt de gezamenlijk keuken een centraal punt binnen de woonlocatie. Hier komen de bewoners in een huiselijke sfeer samen om te eten en koken. Dat vraagt om specifieke aanpassingen in de keuken. Zo moet de keuken ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en mindervalide mensen, de apparatuur moet eenvoudig te bedienen zijn en bewoners moeten zich niet per ongeluk kunnen verbranden aan hete fornuizen of bakplaten. Stevige handgrepen, afsluitbare kastjes, inductie apparatuur en een hoog gebruiksgemak: vrijwel alle opties zijn mogelijk. Wij denken met u mee in oplossingen en realiseren een keuken die van alle gemakken is voorzien.

DE INGREDIËNTEN VOOR UW ZORGKEUKEN

Ontdek ons succesrecept

Aan de inrichting van uw zorgkeuken worden hoge eisen gesteld. Als erkende grootkeukenleverancier weten wij welke aspecten belangrijk zijn. Hier besteden wij veel aandacht aan. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige keukeninrichting conform de meest recente wet- en regelgeving, geheel afgestemd op uw zorginstelling.

HYGIËNE- EN VOEDSELVEILIGHEID

Wij maken alleen gebruik van de meest hygiënische materialen en zorgen voor aan naadloze afwerking. Dit maakt een zeer grondige reiniging conform de strenge HACCP-eisen mogelijk. Vuil en bacteriën maken geen schijn van kans.

GEBRUIKSGEMAK

Wij realiseren keukens die perfect zijn afgestemd op de gebruiker. Dit kan gaan om de keukenbrigade die iedere dag met professionele apparatuur werkt of om bewoners die veilig moeten kunnen meekoken.

ERGONOMIE

Rolstoelvriendelijk, optimale werkhoogtes een ruimte opzet en een indeling waardoor het keukenpersoneel elkaar niet in de weg loopt. Wij realiseren keukens waar goed én veilig gewerkt wordt.

IN 5 STAPPEN

Naar het succesrecept voor uw horeca keuken

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een...
Lees meer

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar...
Lees meer

De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept

Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de...
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen