BEDRIJFSKEUKENS

Doordachte keukenoplossingen voor bedrijven

ADVIES EN MAATWERK IN BEDRIJFSKEUKENS

Omdat uw organisatie uniek is, net als onze keukens

Uw organisatie is uniek, net als uw bedrijfskeuken. Daarom maken wij al onze keukens op maat in onze rvs-fabriek. Van compacte bedrijfskeukens tot complete bedrijfsrestaurants: voor iedere organisatie realiseren wij een keukenoplossing die werkt. Door slim gebruik te maken van de ruimte en goed te luisteren naar uw wensen, realiseren wij een keuken die perfect is afgestemd op uw organisatie. Voor nu en de toekomst

BEDRIJFSRESTAURANTS

Van keuken tot uitgiftebuffet: wij nemen de totaalinrichting van uw bedrijfs-restaurant uit handen. Compleet op maat gemaakt met een hoogwaardige en naadloze afwerking.

BEDRIJFSKEUKENS

Het hart van iedere bedrijfs-kantine: een compacte of uitgebreide bedrijfskeuken waar medewerkers snel hun weg vinden.

KOFFIECORNERS

De kleinste én belangrijkste keuken in ieder bedrijf. Wij realiseren uitgebreide koffiecorners uitgerust met geïntegreerde apparatuur

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ HET VAN GOGH MUSEUM

Een project waar wij trots op zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.

Van Gogh Museum

Adviseur Bart van Maaren aan het woord

"Het hoofdkantoor van het Van Goghmuseum is BREEAM gecertificeerd om de duurzaamheidprestatie van het gebouw te bepalen. Een van de te behalen credits is te danken aan de energiezuinige koel- en vriesopslag.”

Lees meer

Samenwerken met Hakvoort Professional staat garant voor snelheid en professionaliteit.

Daniëlle Versluis | Facilitaire Dienstverlening Van Gogh museum

INRICHTING COMPLETE BEDRIJFSRESTAURANTS

Het bedrijfsrestaurant vormt het hart van ieder bedrijf. Het is dé plek waar collega’s gezellig samen komen en genieten van een heerlijke lunch. Voor een goede doorstroming, is de indeling en routing erg belangrijk. U wilt een keuken waar het keukenpersoneel efficiënt kan werken en een restaurant waar medewerkers snel de weg weten te vinden. De inrichting van uw bedrijfsrestaurant gaat verder dan alleen het realiseren van een keuken. Voor een aantrekkelijke presentatie van uw gerechten en voedingswaren, is een uitgiftebuffet net zo belangrijk. Wij adviseren u daar graag bij en zorgen ervoor dat het restaurant een verlengstuk van uw organisatie wordt.

BEDRIJFSKEUKEN OP MAAT

Bedrijfskeukens zijn er in allerlei soorten en maten. Welke keuken het meest geschikt is voor uw organisatie, hangt af van de bedrijfsgrootte. Voor kleine bedrijven zal een pantry keuken voldoende zijn. Wilt u ook maaltijden en snacks aanbieden? Dan ontwerpen wij een keuken met integratie van hoogwaardige apparatuur, zoals grillplaten, friteuses en ovens. Wij realiseren allerlei soorten bedrijfskeukens: van kleine en compacte keukens waar het personeel zelf een lekkere lunch bereidt of uitgebreide keukens waar chefs jaloers op zijn.

KOFFIECORNERS

Niet te verwarren met de kleine koffiehoek. Wij realiseren koffiecorners die gezien mogen worden en een centrale plek vormen voor sociaal contact. Compleet met integratie van hoogwaardige apparatuur en voldoende opslagruimte. Zo wordt de koffiecorner een aanwinst voor uw bedrijf en een visitekaartje voor uw medewerkers en klanten.

DE INGREDIËNTEN VOOR UW BEDRIJFSKEUKEN

Ontdek ons succesrecept

Aan de inrichting van uw bedrijfskeuken worden hoge eigen gesteld. Als erkende grootkeukenleverancier weten wij welke factoren belangrijk zijn. Zo realiseren wij een keuken conform wet- en regelgeving. Een keuken die perfect is afgestemd op uw organisatie en die voldoet aan de hoogste eisen.

ROUTING EN EFFICIËNTIE

Wij realiseren een keuken waar het keukenpersoneel efficiënt kan werken en een uitgiftebuffet waar medewerkers snel hun weg vinden voor een goede doorstroming.

HYGIËNE- EN KWALITEITSEISEN

Wij werken alleen met hoogwaardig RVS en zorgen voor een naadloze afwerking. Zo is uw keuken zeer grondig te reinigen.

DUURZAAMHEID

Door uw bedrijfskeuken uit te rusten met energiezuinige apparatuur, realiseren wij een keuken die bijdraagt aan de duurzaamheidsscore van uw kantoorpand.

IN 5 STAPPEN

Naar het succesrecept voor uw bedrijfskeuken

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een...
Lees meer

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar...
Lees meer

De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept

Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de...
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen