HORECA KEUKENS

Ons succesrecept
voor een doordachte keukeninrichting

VAKWERK UIT EIGEN KEUKEN

UW HORECA KEUKEN KRIJGT VORM IN ONZE RVS-FABRIEK

Uw keuken is uniek, net als uw restaurant, café of lunchroom. Daarom maken wij onze horeca keukens geheel op maat in onze rvs-fabriek. Door te luisteren naar uw wensen, de ruimte slim te benutten en uw werkprocessen in kaart te brengen, realiseren wij een keuken die het verlengstuk is van de chef en zijn team.

EINDELOZE MAATWERK MOGELIJKHEDEN

Meterslange maatwerk fornuizen, werktafels met specifieke werkhoogtes en naadloze inbouwopties: onze maatwerk mogelijkheden zijn eindeloos. In onze rvs-fabriek komen al uw wensen tot leven. Haute cuisine noemen wij dat: een staaltje op maat gesneden vakwerk uit eigen keuken.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN 'T FNIDSEN

Een project waar wij trots op zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.

‘t Fnidsen

Chefkok Sam Piscaer aan het woord

"Mijn favoriete plek is de pass. Maar eigenlijk is de hele keuken geweldig geworden. Overal werk je fijn. Maar vanaf de pass overzie ik het restaurant én de keuken.” Bij ’t Fnidsen hadden we het voordeel dat we konden beginnen met een blanco ruimte. Bij het ontwerp van de keuken waren we alleen gebonden aan de maatvoering van het pand.”

Lees meer

INRICHTINGSEISEN HORECA KEUKEN

Voor minder dan het beste doen we het niet

Aan de inrichting van een horeca keuken worden hoge eisen gesteld. Als erkende grootkeukenleverancier weten wij welke aspecten belangrijk zijn. Door rekening te houden met deze belangrijke factoren, realiseren wij een keuken conform de wet- en regelgeving. Een keuken waar de keukenbrigade veilig kan werken en die voldoet aan de hoogste hygiëne eisen.

ROUTING EN ERGONOMIE

Door te zorgen voor een optimale routing en goede werkhoogtes, kan het keukenpersoneel zo efficiënt mogelijk en veilig werken.

HYGIËNE- EN KWALITEITSEISEN

Wij werken alleen met hoogwaardig RVS en zorgen voor een naadloze afwerking. Zo is uw horeca keuken zeer grondig te reinigen en conform de strenge HACCP eisen.

DUURZAAMHEID

Wij realiseren een keuken die lang meegaat en uitgerust is met energiezuinige apparatuur. Goed voor uw energierekening én het milieu.

IN 5 STAPPEN

Naar het succesrecept voor uw horeca keuken

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een...
Lees meer

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar...
Lees meer

De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept

Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de...
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

SPECIALIST IN
GROOTKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen