
HORECA KEUKENS
Ons succesrecept
voor een doordachte keukeninrichting
De keuken is het hart van uw onderneming. Daar moet alles aan kloppen. Als ondernemer komt er veel op u af bij de inrichting van uw horeca keuken. Een efficiënte indeling, wet- en regelgeving en de juiste apparatuur keuze. Wij helpen u daar graag bij. Al meer dan 50 jaar realiseren wij keukenoplossingen voor de horeca. En omdat uw zaak uniek is, maken wij uw horeca keuken geheel naar wens op maat in onze fabriek. Zo realiseren wij een keukenoplossing die perfect op uw onderneming is afgestemd, voor nu en de toekomst.
VAKWERK UIT EIGEN KEUKEN
UW HORECA KEUKEN KRIJGT VORM IN ONZE RVS-FABRIEK
Uw keuken is uniek, net als uw restaurant, café of lunchroom. Daarom maken wij onze horeca keukens geheel op maat in onze rvs-fabriek. Door te luisteren naar uw wensen, de ruimte slim te benutten en uw werkprocessen in kaart te brengen, realiseren wij een keuken die het verlengstuk is van de chef en zijn team.


EINDELOZE MAATWERK MOGELIJKHEDEN
Meterslange maatwerk fornuizen, werktafels met specifieke werkhoogtes en naadloze inbouwopties: onze maatwerk mogelijkheden zijn eindeloos. In onze rvs-fabriek komen al uw wensen tot leven. Haute cuisine noemen wij dat: een staaltje op maat gesneden vakwerk uit eigen keuken.
EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN 'T FNIDSEN
Een project waar wij trots op zijnt
Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.






INRICHTINGSEISEN HORECA KEUKEN
Voor minder dan het beste doen we het niet
Aan de inrichting van een horeca keuken worden hoge eisen gesteld. Als erkende grootkeukenleverancier weten wij welke aspecten belangrijk zijn. Door rekening te houden met deze belangrijke factoren, realiseren wij een keuken conform de wet- en regelgeving. Een keuken waar de keukenbrigade veilig kan werken en die voldoet aan de hoogste hygiëne eisen.

ROUTING EN ERGONOMIE
Door te zorgen voor een optimale routing en goede werkhoogtes, kan het keukenpersoneel zo efficiënt mogelijk en veilig werken.

HYGIËNE- EN KWALITEITSEISEN
Wij werken alleen met hoogwaardig RVS en zorgen voor een naadloze afwerking. Zo is uw horeca keuken zeer grondig te reinigen en conform de strenge HACCP eisen.

DUURZAAMHEID
Wij realiseren een keuken die lang meegaat en uitgerust is met energiezuinige apparatuur. Goed voor uw energierekening én het milieu.
ALTIJD TECHNISCHE HULP IN DE BUURT
Dankzij onze landelijke servicedienst, is er altijd technische hulp in de buurt. Onze monteurs helpen u graag met het preventief onderhoud aan uw apparatuur. Zo hoeft uw horeca keuken niet onnodig stil komen te staan. Bereikt uw apparatuur toch het kookpunt? Een storing hebben wij met onze 24/7 storingsdienst snel weer opgelost.
IN 5 STAPPEN
Naar het succesrecept voor uw horeca keuken

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & Offerte

4. Maatwerk

5. Installatie & Oplevering
BLOG

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept
ADVIESGESPREK AANVRAGEN
Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen
Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.
SPECIALIST IN GROOTKEUKENS
-
Meer dan 60 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens
-
Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing
-
Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland
-
Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt
-
Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek
-
Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen