In verband met Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten.

BAKWANDEN

De motor voor iedere cafetaria

STEL ZELF UW BAKWAND SAMEN

U kiest, wij maken

Elke ondernemer is uniek, net als zijn bakwand. De ingrediënten van uw bakwand kiest u zelf. Onze adviseurs denken graag met u mee. Zij kennen alle ins en outs als het gaat om frituur en gidsen u graag door het doolhof van specificaties. Wij kijken naar de belangrijkste pijlers zoals snelheid en afbakcapaciteit, duurzaamheid en energiebesparing, beschikbare ruimte en gebruiksgemak. Zo bepalen we samen de ingrediënten voor uw frituurbakwand. Dit idee werken we uit in een levendig 3D-ontwerp zodat u een goede indruk krijgt van uw nieuwe frituurbakwand.

DE INGREDIËNTEN

U heeft veel keuzes te maken bij de aanschaf van een nieuwe bakwand. Kiest u bijvoorbeeld voor gas of elektrisch, ronde of vierkante frituurketels? Maar ook ingelaste uitschepbakken, bakplaten, bain marie’s, vetfilterinstallaties en transferfriteuses behoren tot de mogelijkheden. Heeft u unieke wensen? Geen probleem. Wij realiseren het voor u in onze rvs fabriek.

100% NEDERLANDS FABRICAAT

Al onze frituurbakwanden komen voor 100% van Nederlandse bodem. Ons hoofdkantoor – waar de ontwikkeling van de bakwanden plaatsvindt – staat in Emmeloord. Ook onze rvs fabriek vindt u hier. Door alles dicht bij huis te houden, kunnen wij snel inspringen op ontwikkelingen en houden wij de kwaliteit optimaal in de hand.

WELKE BAKWAND PAST BIJ U?

Kies uit onze vier basismodellen

DIT WAARDEREN ONZE KLANTEN

  • Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen

  • Maatwerk mogelijkheden van onze rvs fabriek

  • Korte levertijden

  • Vakkundige installatie

  • 24/7 Service met landelijke dekking

IN 5 STAPPEN

Naar de perfecte bakwand

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

OOK ONLINE KUNT U REKENEN OP HET BESTE ADVIES

Chat, mail of bel met onze adviseurs

Wilt u meer informatie over onze frituurbakwanden of vrijblijvend advies? Maak een afspraak met onze adviseurs. Zij denken met u mee en vertalen uw ideeën in een concreet plan en een bakwand die u bakken omzet zal bezorgen. De bakwanden zijn te vinden in onze showrooms. Ook een bezoek aan de fabriek behoort tot de mogelijkheden. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt.

+31 (0)527 635 635

Ma t/m do: 08.00 - 17.00 Vr: 07.30 - 16.30