Leff

Oud-Beijerland

Leff
Leff
Leff
Leff
Leff

Door het eiland kunnen we de taken beter verdelen omdat we aan twee zijden aan het fornuis kunnen werken.

Hans Fiege | Chefkok Leff

De Hakvoort-keuken in de praktijk
Chefkok Hans Fiege aan het woord

“Voor ons is het belangrijk om een bepaald niveau neer te zetten”, vertelt chefkok Hans Fiege. “Dat lukte in de oude keuken wel, maar met veel moeite.” In de nieuwe keuken van Leff pronkt een kwalitatief hoogwaardig fornuis van Rubbens. Ondanks de relatief kleine ruimte is er voor een eiland gekozen. Hans ziet het eiland als het grootste voordeel in de nieuwe keuken: “Door het eiland kunnen we de taken beter verdelen omdat we aan twee zijden aan het fornuis kunnen werken. Ons doel was om iedereen 6 gangen te kunnen verkopen en dat is nu mogelijk met behoud van kwaliteit.”

Leff
Leff
Leff
Leff
Leff