Met horeca is Esso tankstation klaar voor de toekomst

Esso Westwal

Urk

Bij een tankstation komen klanten al lang niet meer alleen om te tanken. Blurring van de activiteiten is in deze branche tastbaarder dan ooit. Ook Gerlof de Boer, eigenaar van Esso tankstation Westwal op Urk, zag deze verschuiving de laatste jaren steeds groter worden. Hij koos voor een grondige verbouwing van de shop waarbij de focus op de horeca kwam te liggen. Hakvoort Professional werd ingeschakeld voor de keuken met als resultaat: een sprong in de omzet van vers belegde broodjes.

Esso Westwal
1/5
Esso Westwal
2/5
Esso Westwal
3/5
Esso Westwal
4/5
Esso Westwal
5/5
Modal Image
/

Sinds de verbouwing hebben we over de hele linie een omzetstijging gezien

Eigenaar Gerlof de Boer | Westwall

Keuken en uitgifte in de praktijk

Eigenaar Gerlof de Boer aan het woord

Sinds de verbouwing hebben we over de hele linie een omzetstijging gezien,” vertelt Gerlof de Boer trots. “Bedrijven weten ons steeds vaker te vinden voor de lunch. Ook zijn er bedrijven die nu vaker bestellen. De adviseur en projectleider van Hakvoort hadden heel goed in de gaten wat er gebeuren moest. We kunnen dit met de nieuwe keuken goed aan.

Esso Westwal
1/5
Esso Westwal
2/5
Esso Westwal
3/5
Esso Westwal
4/5
Esso Westwal
5/5
Modal Image
/

Over de samenwerking

“De samenwerking met Hakvoort is heel goed bevallen”, vervolgt de pomphouder zijn verhaal. “Ik heb met verschillende leveranciers om de tafel gezeten. Op een gegeven moment moet er een keuze gemaakt worden en ik dacht: Welke firma kan het snelst service leveren als er wat is? Dit is doorslaggevend geweest om te kiezen voor Hakvoort Professional.”