STORINGSDIENST

Storingen snel opgelost door onze
24/7 service

Storing horeca apparatuur?

Bel met onze storingsdienst+31(0)527 63 56 70

STAPPENPLAN BIJ
STORING HORECA APPARATUUR

  1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact
  2. Bel met onze storingsservice: +31 (0)527 635 670
  3. Onze collega probeert de storing te verhelpen met een telefonische uitleg. Lukt het niet om de storing op de lossen? Dan wordt een servicemonteur ingepland die bij u langs komt
  4. De storing wordt door de servicemonteur verholpen en het apparaat wordt uitvoerig getest. Indien nodig nemen wij het apparaat mee naar onze werkplaats voor verdere reparatie
  5. Het apparaat is weer klaar voor gebruik!

Als de frituuroven er opeens mee ophoudt, om 4 uur ’s middags bijvoorbeeld, dan wil je niet 40 man die voor je toko staat te wachten teleurstellen. Dat kost een vermogen. Er moet dan snel iemand gestuurd worden die er verstand heeft. Die service kunnen wij bij Hakvoort Professional verwachten.

Peter Mustert | Eigenaar Mini Snackbar

TOEKOMSTIGE STORINGEN
VOORKOMEN

Met preventief onderhoud

Wist u dat een storing aan uw horeca apparatuur vaak voorkomen kan worden? Door uw apparatuur regelmatig na te laten kijken worden eventuele defecten voortijdig opgespoord. Zo bent u verzekerd van goed werkende apparatuur en hoeft uw keuken niet onnodig stil komen te staan. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur en zorgt ervoor dat de technische prestaties optimaal blijven. Hierdoor wordt niet onnodig veel energie verbruikt. Wilt u ook kunnen rekenen op probleemloos functionerende apparatuur?
Maak kennis met onze onderhoudsabonnementen >

ONDERDELEN BESTELLEN

Wij leveren meer dan 100.000 verschillende onderdelen voor horeca en grootkeukenapparatuur. Vanuit ons computergestuurde onderdelenmagazijn, hebben wij ieder onderdeel snel gevonden. Hierdoor hebben onze monteurs altijd de juiste onderdelen tot hun beschikking. Wilt u zelf losse onderdelen bestellen voor uw apparatuur? Ook dat kan! Vandaag voor 15:00 uur besteld via onze webshop www.restoparts.nl, is vaak morgen al geleverd.

MEER INFORMATIE OF EEN STORING MELDEN?

Neem contact met ons op


Ma t/m do: 08.00 - 17.00
Vr: 07.30 - 16.30