SCHEEPSKEUKENS

De beste koers voor uw grootkeuken

ZEEWAARDIGE GROOTKEUKENS

BESTAND TEGEN DE ZWAARSTE STORMEN

Bij de inrichting van uw scheepskeuken komt veel kijken. Onze adviseurs zijn bekend met alle ins- en outs in uw branche en zijn van ontwerp tot realisatie nauw betrokken. Wij maken graag kennis met uw wensen en vertalen dit naar een doordachte keukeninrichting. Zo bepalen we samen de koers voor uw zeewaardige grootkeuken. Van compacte kombuiskeukens tot uitgebreide scheepskeukens op cruiseschepen, transportjachten en grote rederijen, wij weten altijd een passende keukeninrichting te realiseren.

DIEPGAANDE MAATWERK MOGELIJKHEDEN

Iedere scheepskeuken is anders. Daarom maken wij al onze keukens op maat in onze rvs-fabriek. Zo ontwerpen en realiseren wij een keuken die perfect op de beschikbare ruimte is afgestemd en efficiënt ingedeeld is. Een keuken waar de chef zich als een vis in het water voelt.

Wat uw wensen ook zijn, voor onze vakmensen en ons computergestuurd machinepark is geen maatwerk uitdaging te groot. Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp, de productie en de afwerking van onze zeewaardige grootkeukens. Tot op de 1000ste millimeter nauwkeurig en met oog voor detail, krijgt uw scheepskeuken vorm in onze rvs-fabriek. Wij zorgen voor een naadloze integratie van de apparatuur en de hoogst mogelijke afwerking.

SERVICE & ONDERHOUD

Bij een storing op zee, is er niet zomaar een servicemonteur ter plaatse. Regelmatig onderhoud is belangrijk om vervelende storingen te voorkomen, een efficiënter energieverbruik en de beste technische prestaties van de apparatuur te garanderen

Met een onderhoudsabonnement controleren onze servicemonteurs uw apparatuur één of meerdere keren per jaar om storingen voor te zijn. Slijtage gevoelige onderdelen worden tijdig vervangen en ook defecten worden direct opgelost. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van probleemloos functionerende apparatuur. Voor extra zekerheid in de keuken, hebben wij altijd voldoende reserve onderdelen

+31 (0)527 635 635

[email protected]

INRICHTINGSEISEN SCHEEPSKEUKENS

Kwaliteit is diep verankerd in onze keukenoplossingen

Aan de inrichting van uw scheepskeuken worden hoge eisen gesteld. Als erkende grootkeukenleverancier met meer dan 50 jaar ervaring, weten wij welke aspecten belangrijk zijn. Zo bepalen wij de juiste koers voor uw keuken, niet alleen voor nu, ook voor de toekomst.

REGELGEVING EN KWALITEITSEISEN

Alleen hoogwaardig rvs met een hoge corrosiebestendigheid is goed genoeg voor onze scheepskeukens. Dankzij een naadloze afwerking zorgen wij voor maximale hygiëne. Vuil en bacteriën maken geen schijn van kans. Bovenop de HACCP hygiëne-eisen, krijgt u te maken met aanvullende regelgeving zoals SOLAS, MARPOL en USPH. Onze adviseurs kennen alle ins- en outs van uw branche en zijn bekend met de meest recente wetgeving. Zo bent u verzekerd van een scheepskeuken die voldoet aan alle wettelijke normen en eisen.

AFWIJKENDE VOLTAGES

Aan boord wordt met afwijkende voltages gewerkt. Iedere schip heeft zo zijn eigen stroomvoorziening waar wij de kook-, koel-, en keukenapparatuur op afstemmen. Speciaal voor de scheepvaart, hebben wij marine kooklijnen waarbij de apparatuur is uitgevoerd in diverse stroomsterktes en verschillende hertz frequenties. Hierdoor hebben wij voor iedere scheepskeuken geschikte apparatuur van hoogwaardige kwaliteit..

ZEEWAARDIGE INRICHTING

Ook bij zware deining moeten de pannen op het vuur blijven staan. Scheepskeukens rusten wij uit met beveiligde laden en deuren, slingerlijsten rondom het fornuis, handrails aan werktafels en kooktoestellen verankeren wij aan de vloer of wand. Zo krijgt uw keuken een zeewaardige inrichting die bestand is tegen de zwaarste stormen..

IN 5 STAPPEN

Naar een zeewaardige grootkeuken;

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

Verklein het risico op corona besmetting in de spoelkeuken

Glazen, servies en bestek worden dagelijks door vele handen aangeraakt. Een knap lastig...
Lees meer

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor grootkeukens in 202

Met de EIA wordt investeren in energiezuinige apparatuur extra aantrekkelijk. Naast een besparing...
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.

KEUKENSPECIALIST VOOR DE SCHEEPVAART

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen