KOBI
Voor KOBI, een nieuw Aziatische fusion cuisine in Rotterdam ontwierpen wij een grootkeuken die de veelzijdigheid van het menu ondersteunt. Het concept draait om authentieke smaken in een moderne setting, met gerechten als Siu Mai, gestoomde bao buns en verse sushi. De keuken moest flexibel genoeg zijn voor lunch, shared dining en uitgeserveerde diners, maar tegelijk voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en capaciteit.
Restaurant Kobi in Rotterdam
Asian fusion cuisine met alles erop en eraan
Hakvoort Professional realiseerde een complete keukeninstallatie met onder andere drop-in apparatuur, warmhoudplaten, ijsbakken, een sushibar met koelvitrines en een inductie woktafel. De keuken is ingericht met een zorgvuldig gekozen mix van topmerken, zoals: Zanussi Professional, HAKPRO, Emainox en Giorik.
Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid stonden centraal. Een mooi voorbeeld hiervan is de inductie woktafel van HAKPRO: efficiënt, veelzijdig en vervaardigd uit één stuk geperst materiaal. Dit zorgt voor een duurzame constructie én een optimale warmteoverdracht, waardoor er sneller en energiezuiniger gekookt kan worden.
Slimme oplossingen en maatwerk
Het goede contact, de scherpe prijs en het vertrouwen in onze expertise gaven voor KOBI de doorslag om met Hakvoort Professional te werken. In de ontwerpfase kregen we carte blanche, waardoor we de keuken volledig vanuit onze expertise konden vormgeven. Tijdens het traject kwamen bouwkundige uitdagingen naar voren, zoals het inpassen rondom bestaande muren. Dankzij de flexibele aanpak van onze ontwerpers kon de keuken op maat worden gemaakt. Dit alles zonder in te leveren op functionaliteit of uitstraling. Dát is het vakmanschap van Hakvoort.