voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Horeca en grootkeukenapparatuur

Hoogwaardig grootkeukenapparatuur bestelt u in onze webshop of in een van onze zes vestigingen. Alles wat u nodig heeft voor uw professionele keuken, vindt u bij ons onder één dak. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste apparatuur. Grootkeukenapparatuur vandaag vóór 15.00 uur besteld, is morgen al geleverd met maximaal 5 jaar garantie

Complete keukeninrichting

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse grootkeukenapparatuur én voor de complete inrichting van uw grootkeuken. Wij richten al sinds 1965 professionele keukens in, geheel op maat en afgestemd op uw organisatie. Van horeca keukens tot bedrijfskeukens en keukens voor het onderwijs en de zorg: geen enkele keukenuitdaging is te groot voor ons. In onze eigen rvs fabriek komen al uw wensen tot leven. Zo zijn wij van ontwerp tot installatie betrokken bij het hele project en begeleiden wij de realisatie van uw grootkeuken tot in de puntjes.

Uw grootkeukenapparatuur in topconditie

De grootkeukenapparatuur in uw keuken heeft onderhoud nodig. Met regelmatig preventief onderhoud, blijft uw apparatuur in topconditie. Zo voorkomt u storingen, zorgt u voor betere technische prestaties en een efficiënter energieverbruik.

Omdat het onderhoud er in drukke keukens vaak bij in schiet, kunt u gebruik maken van onze service- en onderhoudsabonnementen. Hierdoor bent u het hele jaar verzekerd van maximaal functionerende apparatuur. Bereikt een apparaat onverhoopt toch het kookpunt? Dan kunt u rekenen op onze storingsdienst. Onze vakkundige monteurs hebben iedere storing snel weer opgelost.

Ook online het beste advies

Uw keuken verdient alleen de beste grootkeukenapparatuur. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste apparatuur kiest? Ook online kunt u rekenen op het beste advies. Onze adviseurs staan iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 voor u klaar per chat, e-mail en telefoon. Liever eerst even langskomen om ons apparatuur uit te testen? U bent van harte welkom in een van onze zes vestigingen die dagelijks tussen 08.00 en 17.00 uur geopend zijn. Een afspraak maken is niet nodig!