voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

PROFESSIONELE KEUKENAPPARATUUR

De veeleisende keuken kan niet zonder goed keukenapparatuur om het werk in de keuken nét even iets makkelijker te maken. In ons assortiment vindt u professionele keukenapparatuur dat geschikt is voor intensief gebruik. Van staafmixers en deegmengers tot blenders, groentesnijmachines en keukenmachines. Vandaag voor 15:00 uur besteld is morgen al geleverd.

Maakt het chefs makkelijk

Mengen, mixen, kneden, snijden en pureren: professionele keukenapparatuur maakt het chefs makkelijk. De keukenapparatuur in ons assortiment kenmerkt zich door een hoog en krachtig vermogen. Dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden tegelijk te verwerken. Onmisbaar om efficiënt en snel te werken in de keuken. In ons assortiment vindt u een breed aanbod professionele keukenapparatuur van diverse merken, waaronder krachtige staafmixers waarmee u met gemak de lekkerste sauzen en soepen klaar maakt. Of handige groentesnijmachines waardoor het handmatig snijden van groenten verleden tijd is. Alle keukenapparatuur in ons assortiment is van hoge kwaliteit en maakt het werk in de professionele keuken net even iets makkelijker.

Hulp nodig met de juiste apparatuur keuze? Laat onze adviseurs u helpen. Iedere werkdag staan zij tussen 08:00 en 17:00 uur voor u klaar. U kunt met ons bellen, mailen en chatten.

Vandaag bestellen, morgen gebruiken

Bestel uw professionele keukenapparatuur vandaag voor 15:00 en ga morgen al aan de slag. Omdat wij 91% van ons ruime assortiment rechtstreeks uit voorraad leveren, kunnen wij binnen 24-48 uur al leveren met maximaal 5 jaar garantie. Onze apparatuur liever eerst komen uittesten? Kom langs in één van onze zes showrooms die dagelijks van 08:00 tot 17:00 geopend zijn.