Cafetaria 2.0 op minimale m2

Kruimig

Wageningen

In een bijzonder en klein piramidevormig pand in Wageningen zit cafetaria Kruimig. Eigenaar Ronald Joosten noemt zijn zaak liever een “cafetaria 2.0”. Hier kom je niet voor een zak friet met 4 kroketten of frikandellen. Kruimig richt zich op klanten die willen genieten van lekker sauzen, stoofvlees en snacks in een leuke ambiance. Op deze unieke locatie realiseerden wij een fastfood keuken die tot op de millimeter nauwkeurig past.

Kruimig
1/5
Kruimig
2/5
Kruimig
3/5
Kruimig
4/5
Kruimig
5/5
Modal Image
/

Mede dankzij Hakvoort Professional is het gelukt de beperkte ruimte maximaal in te richten.

Eigenaar Ronald Joosten | Kruimig

De fastfood keuken in de praktijk

Eigenaar Ronald Joosten aan het woord

Geëvalueerde versie van de cafetaria
“Ik noem mijn zaak liever geen cafetaria”, begint Ronald zijn verhaal. “Ik zie het als een cafetaria 2.0. Mensen die willen genieten van een echt lekker vers frietje - dat iets meer mag kosten - met lekkere sauzen, stoofvlees en snacks, in een leuke ambiance, daar richt ik mij op. De gemiddelde besteding ligt hier aanzienlijk hoger dan de cijfers die ik heb gezien voor de landelijke cafetaria’s.

Kruimig
1/5
Kruimig
2/5
Kruimig
3/5
Kruimig
4/5
Kruimig
5/5
Modal Image
/

Advies uit de praktijk

“De zaak is maar 28 m2 dus het leek heel lang onmogelijk om hier mijn zaak te starten. Mede dankzij Hakvoort Professional is het gelukt de beperkte ruimte maximaal in te richten. Door de ondersteuning heb ik definitief de knoop doorgehakt om door te zetten met het hele plan.”

Maatwerk op de millimeter

“Alle apparatuur hebben we bij Hakvoort Professional aangeschaft en de apparatuur is zo compact en efficiënt mogelijk gemaakt. Het hele natte gedeelte, de keuken zeg maar, is op maat gemaakt. Het past op de millimeter nauwkeurig tussen twee betonnen muren. Alles is echt op maat gemaakt voor het pandje.”

Verse friet uit ronde ketels

“In mijn Vivo bakwand heb ik gekozen voor ronde hoog rendement ketels. De grote ronde ketel hebben we speciaal gekozen voor de verse friet. Door de ruime inhoud kan de friet goed bewegen en plakt niet aan elkaar. De bakwand is goed schoon te houden doordat de bovenzijde naadloos is gemaakt. De onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen en onder de kraan schoon te maken. Met name de filters.”

Advies op maat

“In de samenwerking met Hakvoort heb ik vooral het advies gewaardeerd. Het is nooit te veel moeite als ik weer met een vraag kom. Dag en nacht letterlijk. Ze staan altijd klaar.”, besluit Ronald zijn verhaal.”