voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Uitgelichte producten

KOOKAPPARATUUR

Waar op hoog niveau gekookt wordt, is hoogwaardige kookapparatuur een absolute must. Kookapparatuur dat maximaal presteert op piekmomenten en geschikt is voor intensief gebruik. Alles voor het perfecte gerecht. Ontdek ons brede assortiment kookapparatuur voor de professional en bestel direct online. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al geleverd..

Complete keukeninrichting

Hulp nodig met de keuze van kookapparatuur? Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij wat uw keuken nodig heeft. Onze adviseurs staan klaar met advies op maat. U kunt met ons chatten, bellen of mailen voor vrijblijvend advies

Veelzijdige kooklijnen

Het is de droom van iedere chef: een kookopstelling waarbij alle apparatuur praktisch en naadloos is geïntegreerd. Met een groot aanbod apparatuur uit een van onze veelzijdige kooklijnen, kunnen wij een kookopstelling realiseren die perfect op uw werkwijze is afgestemd. U kiest de apparatuur, wij doen de rest. Zo realiseren wij samen met u een keuken die speciaal om uw team is gebouwd. Iedere kooklijn biedt zijn eigen unieke mogelijkheden. In ons assortiment vindt u diverse kooklijnen, waaronder de Zanussi 700 en 900 serie, de Giorik drop-in lijn en de Giga 650.

Vandaag bestellen, morgen koken

Bestelt u uw kookapparatuur vandaag voor 15.00? Dan kunt u morgen al starten met koken. Ruim 91% van ons assortiment leveren wij direct uit voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering in 24 tot 48 uur garanderen. Onze apparatuur liever eerst even komen uittesten? Onze zes showrooms zijn maandag tot en met donderdag tussen 08.00 en 17.00 uur geopend en op vrijdag vanaf 07.30 tot 16.30 u.