
FASTFOOD KEUKENINRICHTING
Met professionele middelen is het zo gebakken

VAKWERK UIT EIGEN KEUKEN
De basis voor ons succesrecept
Om efficiënt en snel te kunnen werken, heeft u een keuken nodig die helemaal op uw cafetaria of fastfood restaurant is afgestemd. Daarom maken wij al onze keukens op maat in onze eigen rvs-fabriek. Meterslange bakwanden met ingelaste bakplaten en bain maries of extra uitschepbakken: vrijwel alle inbouwopties zijn mogelijk. Een van onze fastfood specialisten combineert samen met u de ingrediënten voor een succesrecept.
UW FASTFOOD SPECIALIST
Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in uw branche. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen alle ins en outs rondom de keukeninrichting voor cafetaria’s en fastfood ondernemingen. Met jaren lange ervaring staan zij u met kennis en kunde bij. Van ontwerp tot realisatie zijn wij nauw betrokken bij uw keukeninrichting. Zo denken wij o.a. mee over een efficiënte indeling en routing, de keuze van apparatuur, een maximale afbakcapaciteit en veiligheid. Hoe groot of klein de ruimte ook is, wij maken van uw uitdaging graag ons project.
EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ FRITES UNIQUE
Een project waar we trots op zijn
Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.






MAXIMALE CAPACITEIT EN HOOG GEBRUIKSGEMAK
Alles draait om snelheid in de fastfood sector. Om uw klanten, snel en efficiënt te bedienen, realiseren wij een keukenoplossing die piekmomenten optimaal opvangt. Praktisch ingedeeld en uitgerust met krachtige apparatuur dat snel op temperatuur is. Net zo belangrijk is de gebruiksvriendelijkheid. Door rekening te houden met eenvoudig bedienbare apparatuur, voldoende bewegingsruimte en een makkelijke reiniging creëren wij een keuken waarin al uw personeel, van vaste tot oproepkrachten, snel hun weg weten te vinden. Zo realiseren wij een passende keukenoplossing, voor nu en de toekomst.


ROOTS IN DE FASTFOOD
Onze oprichter Jan Hakvoort stond jarenlang zelf achter de bakwand in zijn eigen cafetaria ‘Automatiek Hakvoort’. Ook zijn zonen, onze huidige directie, hielpen tijdens schoolvakanties mee in de cafetaria. Alleen hoogwaardige apparatuur was welkom in de cafetaria. Die kon Jan Hakvoort in de regio niet vinden waardoor hij zelf apparatuur besloot in te kopen en te verkopen aan concullega’s: zo is Hakvoort Professional ontstaan. Die jarenlange ervaring ziet u vandaag de dag nog steeds terug in de maatwerk bakwanden en keukenoplossingen die wij realiseren.
ONZE SERVICEDIENST ONTZORGT
De apparatuur in uw keuken heeft zorg nodig. Met preventief onderhoud wordt de levensduur van uw keukenapparatuur aantoonbaar verlengd. Bovendien worden storingen voorkomen, zorgt u voor betere prestaties van de apparatuur en een efficiënter energieverbruik.
Met onze service- en onderhoudsabonnementen bent u het hele jaar verzekerd van maximaal functionerende apparatuur. Mocht een apparaat onverhoopt toch een storing geven, dan kunt u rekenen op onze 24/7 storingsdienst.
IN 5 STAPPEN
Naar het succesrecept voor uw horeca keuken

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & Offerte

4. Maatwerk

5. Installatie & Oplevering
BLOG

5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida
ADVIESGESPREK AANVRAGEN
Ontdek wat wij voor uw grootkeuken kunnen betekenen
Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs op locatie.
SPECIALIST IN GROOTKEUKENS
-
Meer dan 60 jaar ervaring in de realisatie van grootkeukens
-
Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing
-
Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland
-
Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt
-
Eindeloze maatwerk mogelijkheden uit eigen rvs-fabriek
-
Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen