FASTFOOD KEUKENINRICHTING

Met professionele middelen is het zo gebakken

VAKWERK UIT EIGEN KEUKEN

De basis voor ons succesrecept

Om efficiënt en snel te kunnen werken, heeft u een keuken nodig die helemaal op uw cafetaria of fastfood restaurant is afgestemd. Daarom maken wij al onze keukens op maat in onze eigen rvs-fabriek. Meterslange bakwanden met ingelaste bakplaten en bain maries of extra uitschepbakken: vrijwel alle inbouwopties zijn mogelijk. Een van onze fastfood specialisten combineert samen met u de ingrediënten voor een succesrecept.

UW FASTFOOD SPECIALIST

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in uw branche. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen alle ins en outs rondom de keukeninrichting voor cafetaria’s en fastfood ondernemingen. Met jaren lange ervaring staan zij u met kennis en kunde bij. Van ontwerp tot realisatie zijn wij nauw betrokken bij uw keukeninrichting. Zo denken wij o.a. mee over een efficiënte indeling en routing, de keuze van apparatuur, een maximale afbakcapaciteit en veiligheid. Hoe groot of klein de ruimte ook is, wij maken van uw uitdaging graag ons project.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ FRITES UNIQUE

Een project waar we trots op zijn

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat kunnen onze klanten het beste vertellen. Neem samen met hen een kijkje in hun keuken.

Frites Unique

Eigenaar Gerben Hensen

"Hakvoort gaf als enige partij aan dat de stroom die het pand binnenkomt voldoende zou zijn voor een bakwand,” blikt Gerben terug op het aankoopproces. “Veel leveranciers schrok dit af, maar Hakvoort zei dat het moest lukken. Deze belofte is zeker waargemaakt. Alles draait en ik ben zeer tevreden. De ketel heeft meer dan genoeg kracht.”

Lees meer

MAXIMALE CAPACITEIT EN HOOG GEBRUIKSGEMAK

Alles draait om snelheid in de fastfood sector. Om uw klanten, snel en efficiënt te bedienen, realiseren wij een keukenoplossing die piekmomenten optimaal opvangt. Praktisch ingedeeld en uitgerust met krachtige apparatuur dat snel op temperatuur is. Net zo belangrijk is de gebruiksvriendelijkheid. Door rekening te houden met eenvoudig bedienbare apparatuur, voldoende bewegingsruimte en een makkelijke reiniging creëren wij een keuken waarin al uw personeel, van vaste tot oproepkrachten, snel hun weg weten te vinden. Zo realiseren wij een passende keukenoplossing, voor nu en de toekomst.

ROOTS IN DE FASTFOOD

Onze oprichter Jan Hakvoort stond jarenlang zelf achter de bakwand in zijn eigen cafetaria ‘Automatiek Hakvoort’. Ook zijn zonen, onze huidige directie, hielpen tijdens schoolvakanties mee in de cafetaria. Alleen hoogwaardige apparatuur was welkom in de cafetaria. Die kon Jan Hakvoort in de regio niet vinden waardoor hij zelf apparatuur besloot in te kopen en te verkopen aan concullega’s: zo is Hakvoort Professional ontstaan. Die jarenlange ervaring ziet u vandaag de dag nog steeds terug in de maatwerk bakwanden en keukenoplossingen die wij realiseren.

Verleng de levensduur van uw
apparatuur door goed onderhoud.
Toch onverhoopt een storing? U kunt
ons serviceteam 24/7 bereiken.

+31 (0)527 635 635

[email protected]

IN 5 STAPPEN

Naar het succesrecept voor uw fastfood keuken

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

BLOG

5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida

We nemen een kijkje in de wereld van chef-kok Sebastiano Rovida. Naast Italiaanse tv-personality,...
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw horeca keuken kunnen betekenen

Laat uw gegevens achter en één van onze adviseurs neemt contact met u op. Wij nodigen u graag vrijblijvend uit voor een goed gesprek of komen bij u langs op locatie.

UW FASTFOOD
KEUKENSPECIALIST

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van fastfood keukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment horeca apparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uiten eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen