KEUKENINRICHTING
VOOR DE RETAIL

Van warenhuis tot slagerij

U KUNT REKENEN OP ONZE ERVARING

HORECA EN KEUKENINRICHTING VOOR WINKELS

Voor beleving in uw zaak

Zonder horeca ervaring een keuken inrichten is een flinke uitdaging. Daar helpen wij u graag bij! Al meer dan 50 jaar richten wij professionele keukens in: van uitgebreide horeca keukens tot koffiecorners. Van de levering van de apparatuur tot complete maatwerk oplossingen. U kunt rekenen op doordacht advies en het vakwerk uit onze rvs-fabriek. Wij maken van uw uitdaging graag ons project!

RESTAURANTS

Maak van een bezoek aan uw woonwinkel of tuincentrum een compleet dagje uit. Gun uw klanten een rustmoment in uw eigen (self-service) restaurant. Met horeca verleidt u uw klanten om langer in uw winkel te blijven en meer te besteden. Wij realiseren restaurants die het verlengstuk van uw onderneming worden.

IN-SHOP KEUKENS

Een open keuken maakt de beleving in uw winkel compleet. Alle zintuigen van uw klanten zullen geprikkeld worden als ze ruiken en zien wat u bereidt. Deze open keukens realiseren we bij notenspeciaalzaken die verse noten branden, chocolatiers die zoete kunstwerken maken en groentewinkels die verse smoothies en salades bereiden.

LUNCHROOMS & CAFÉS

Een boekenwinkel dat tegelijkertijd ook een café is of een bakkerij met een eigen lunchroom. Wij zijn er voor de ondernemer met grote of juist kleine horeca dromen: van uitgebreide lunchroom tot koffiecorner. In combinatie met een passend budget maken we uw dromen werkelijkheid.

OOK VOOR EEN SFEERVOLLE INRICHTING

Voor de sfeervolle inrichting en het meubilair werken wij samen met onze collega’s van Homint Projectinrichting. In al onze zes vestigingen zijn zij gevestigd om u te voorzien van een interieurplan en de levering van het meubilair. Zo kunt u bij ons ‘one-stop-shoppen’.

KEUKENSPECIALIST VOOR DE RETAIL

Ontdek ons succesrecept

ADVIES EN REGELGEVING

Horeca is niet uw core business. Als retail ondernemer komt er heel wat op u af als u met horeca start. Denk aan het opstellen van de routing, de apparatuur keuze en strenge regelgeving op het gebied van hygiëne. Dan is een partner met ruim 50 jaar ervaring in de horeca een uitkomst. Wij realiseren een keukeninrichting conform de meest recente wet- en regelgeving die helemaal op uw onderneming is afgestemd.

GEBRUIKSGEMAK

Uw keuken rusten wij uit met instapklare apparatuur die eenvoudig en snel te bedienen is, zonder al te veel poespas. Of juist het neusje van de zalm als u een chef in dienst neemt. Met het grootste assortiment horeca en grootkeukenapparatuur van Nederland, hebben wij altijd geschikte apparatuur met een hoog gebruiksgemak voor uw retail onderneming.

EFFICIËNTE INDELING

U wilt uw klanten binnen enkele minuten kunnen bedienen. Door slim na te denken over de inrichting van uw keuken, realiseren wij een keuken waar al uw werknemers – van vaste tot vakantiekrachten – snel de weg weten te vinden en waar efficiënt gewerkt wordt. Ook adviseren wij in de presentatie van uw etenswaren zodat uw horeca een echte omzetmaker wordt.

Laat je goed informeren want dat heeft effect. We zijn blij dat we Hakvoort in de hand hebben genomen om met ons mee te denken, ook al dachten we het zelf heel goed te weten.

Johanneke Terpstra | Mede eigenaar Groencentrum Witmarsum

EEN KIJKJE IN ONZE KEUKENS

Projecten die we graag in de etalage zetten

Wie kan er het beste vertellen waar wij goed in zijn? Onze klanten! Zij vertellen u uit eigen
ervaring hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren. En niet geheel onbelangrijk:
hoe hun nieuwe keuken bevalt.

IKEA

Project Manager Katrijn Cooreman aan het woord

“Onze deadlines zijn zeer strak in verband met de opening en alle communicatie daaromheen. We werken enkel met partners die eenzelfde bedrijfscultuur hebben en aan onze specifieke eisen kunnen voldoen qua planning. Met hakvoort Professional is dat volledig naar wens en binnen de planning verlopen.”

GRENZEN VERVAGEN

Blurring is niet langer een trend in de retail maar here to stay. Uw klanten willen meer: zij willen beleving. Met het toevoegen van een horecagelegenheid in uw winkel vergroot u het gastvrijheidsgevoel. Met een koffiecorner, café of restaurant worden klanten verleid om langer in de winkel te verblijven.


Horeca en retail blijven twee verschillende takken van sport. Door onze expertises te combineren komen we samen tot een succes concept.

IN 5 STAPPEN

Naar een passende keukenoplossing

1.Oriëntatie

2.Budget

3.Advies & Offerte

4.Maatwerk

5.Installatie &
Oplevering

APPARATUUR VOOR UW VERSSPECIAALZAAK

Als het om de koel- en bereidingsapparatuur in uw versspeciaalzaak aankomt, hebben wij het in huis! Van koelvitrines, saladières, koelwerkbanken, gebaksvitrines tot ovens , u bestelt de apparatuur eenvoudig in onze webshop. Wilt u de apparatuur ingebouwd hebben in een toonbank of voldoen uw wensen niet aan de standaard?
Dan zorgen wij voor een maatwerk oplossing!

BLOG

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor grootkeukens in 2020

Met de EIA wordt investeren in energiezuinige apparatuur extra aantrekkelijk. Naast een besparing...
Lees meer

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een...
Lees meer

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Ontdek wat wij voor uw retail keuken kunnen betekenen

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op om onze keukenoplossingen te bespreken.

SPECIALIST IN
RETAILKEUKENS

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de realisatie van professionele keukens

  • Totaalpartner: van ontwerp en projectbegeleiding tot plaatsing

  • Grootste assortiment grootkeukenapparatuur van Nederland

  • Met zes vestigingen altijd bij u in de buurt

  • Eindeloze maatwerk mogelijkheden uiten eigen rvs-fabriek

  • Landelijke servicedienst voor onderhoud en storingen