Blog

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

Kijkje in de keuken
Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar deuren. Een laagdrempelige ontmoetingsplek op een unieke locatie, voor iedereen die van lekker en verrassend eten houdt.
Lees meer
Proef de magie van de Vapogrill

Proef de magie van de Vapogrill

Apparatuur en merken
Een perfect stuk vlees of vis grillen met een mooie streep. De Rubbens Vapogrill is al jaren een fenomeen bij chef-koks en bewijst zich keer op keer bij hen én bij de gasten die een zeer smaakvolle vis en het meest malse stuk vlees gepresenteerd krijgen
Lees meer
De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept

De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept

Kijkje in de keuken
Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de karakteristieke stadsherberg, een bijzondere horeca locatie aan de kade van het Overijsselse Kampen. Zij kozen ons samen met Homint uit als leverancier voor hun restaurant.
Lees meer
Column Leen: Family business

Column Leen: Family business

Achter de schermen
Een familiebedrijf met vier broers aan het roer. Hoe gaat dat er in binnen Hakvoort Professional aan toe? Bij familiebedrijven wordt – vaak ten onrechte – gedacht dat familie en zaken niet goed samengaan. Dat de praktijk anders is, bewijzen tal van bedrijven met families aan het roer.
Lees meer
5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida

5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida

De keuken voorbij
We nemen een kijkje in de wereld van chef-kok Sebastiano Rovida. Naast Italiaanse tv-personality, is hij vooral chef-kok. Hij vertelt ons vol passie over zijn creativiteit, obsessie voor finger food en zijn geheime wapen in de keuken.
Lees meer

"Offshore keukens moeten volledig zelfvoorzienend zijn"

Achter de schermen
Een keuken installeren op een boordeiland, wat komt daar allemaal bij kijken? Collega technicus Frank Gruben neemt u mee naar de wereld van koken op zee. 
Lees meer