Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
Column Leen: Family business
Een familiebedrijf met vier broers aan het roer. Hoe gaat dat er in binnen Hakvoort Professional aan toe? Bij familiebedrijven wordt – vaak ten onrechte – gedacht dat familie en zaken niet goed samengaan. Dat de praktijk anders is, bewijzen tal van bedrijven met families aan het roer.
5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida
We nemen een kijkje in de wereld van chef-kok Sebastiano Rovida. Naast Italiaanse tv-personality, is hij vooral chef-kok. Hij vertelt ons vol passie over zijn creativiteit, obsessie voor finger food en zijn geheime wapen in de keuken.
"Offshore keukens moeten volledig zelfvoorzienend zijn"
Een keuken installeren op een boordeiland, wat komt daar allemaal bij kijken? Collega technicus Frank Gruben neemt u mee naar de wereld van koken op zee.