Blog

Column Leen: Family business

Column Leen: Family business

Achter de schermen
Een familiebedrijf met vier broers aan het roer. Hoe gaat dat er in binnen Hakvoort Professional aan toe? Bij familiebedrijven wordt – vaak ten onrechte – gedacht dat familie en zaken niet goed samengaan. Dat de praktijk anders is, bewijzen tal van bedrijven met families aan het roer.
Lees meer
5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida

5 vragen aan Italiaanse chef-kok Sebastiano Rovida

De keuken voorbij
We nemen een kijkje in de wereld van chef-kok Sebastiano Rovida. Naast Italiaanse tv-personality, is hij vooral chef-kok. Hij vertelt ons vol passie over zijn creativiteit, obsessie voor finger food en zijn geheime wapen in de keuken.
Lees meer

"Offshore keukens moeten volledig zelfvoorzienend zijn"

Achter de schermen
Een keuken installeren op een boordeiland, wat komt daar allemaal bij kijken? Collega technicus Frank Gruben neemt u mee naar de wereld van koken op zee. 
Lees meer