Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
IJskoud de beste met een ijsblokjesmachine
Een ijsblokjesmachine is een zeer interessante en voordelige investering voor uw horecagelegenheid.
Stressvrije keuken met efficiënte keukenapparatuur
De droom van iedere chef: een stressvrije horeca keuken. Het kan met efficiënte apparatuur. Ontdek welke keukenapparaten het werk prettiger maken.
6 tips om uw restaurant voor te bereiden op de feestdagen
Het einde van het jaar komt zoetjes aan in zicht. Dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan met alle bijbehorende drukte. Is uw restaurant al voorbereid op de feestdagen? Met onze tips bent u er klaar voor.
Slimme energiebesparende maatregelen voor koelingen
Hot topic op dit moment: de stijgende energiekosten. Reden genoeg om kritisch naar het energieverbruik in uw keuken te kijken. De meeste winst valt te halen op het gebied van koelen en vriezen.
Vacuümmachine voor langere versheid en creativiteit in de horeca
Met een professionele vacuümmachine – ook wel vacumeermachine genaamd - kunt u food en non-food (!) eenvoudig luchtdicht verpakken. U verlengt de houdbaarheid en kunt uw producten veilig bewaren. Ook op creatief vlak kunt u in uw horeca keuken met een vacuümmachine aan de slag.
IJsblokjes en voedselvergiftiging? 15 tips voor veilig gebruik
Reminder: ijsblokjes kunnen ‘besmet’ raken met bacteriën waardoor gasten flink ziek kunnen worden. Ze kunnen zelfs voedselvergiftiging veroorzaken. Met de zomermaanden voor de deur is het goed om hier nog eens extra aandacht aan te besteden. Met onze hygiëne tips bent u weer helemaal bij.