Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
Energiebesparing in uw horeca keuken: 6 tips
Energie besparen in de professionele keuken: niet alleen goed voor het milieu, maar het levert u ook geld op. Iets wat gezien de huidige energieprijzen meer dan welkom is!
Cuppone: efficiënt de lekkerste pizza’s bereiden
Voor pizzeria’s en andere restaurants die pizza’s op het menu hebben staan is het belangrijk om een efficiënte productie te hebben, zonder in te leveren op de kwaliteit. Klanten verwachten vandaag de dag binnen korte tijd een versbereide, warme pizza op hun bord te krijgen. De beste kwaliteit...
Waar moet u op letten bij de aankoop van een ijsblokjesmachine?
Vindt u het vervelend om steeds maar weer zakken geprefabriceerd ijs te moeten inslaan?
IJskoud de beste met een ijsblokjesmachine
Een ijsblokjesmachine is een zeer interessante en voordelige investering voor uw horecagelegenheid.
Stressvrije keuken met efficiënte keukenapparatuur
De droom van iedere chef: een stressvrije horeca keuken. Het kan met efficiënte apparatuur. Ontdek welke keukenapparaten het werk prettiger maken.
6 tips om uw restaurant voor te bereiden op de feestdagen
Het einde van het jaar komt zoetjes aan in zicht. Dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan met alle bijbehorende drukte. Is uw restaurant al voorbereid op de feestdagen? Met onze tips bent u er klaar voor.