SORBETIERES

Met een sorbetiere maakt u zelf heerlijk sorbetijs. Creëer de lekkerste smaaksensaties door verschillende smaken toe te voegen en laat de professionele ijsmachine het werk voor u doen. Met een druk op de knop maakt de sorbetiere 3 tot 12 liter ijs per uur. Bestel vandaag, gebruik morgen.

Bekijk ook: Schepijsvitrines

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. MUSSO SORBETIERE STELLA
  Type : Stella
  Cap.eenheden/uur : 5 ltr
  € 975,00
 2. MUSSO SORBETIERE PROFESSIONAL
  Type : Professional
  Cap.eenheden/uur : 10 ltr
  € 2.425,00
 3. MUSSO SORBETIERE CLASSICA 3 LTR/UUR
  Type : Classica
  Cap.eenheden/uur : 3 ltr
  € 770,00
 4. MUSSO SORBETIERE PROFESSIONAL SUPER
  Type : Professional Super
  Cap.eenheden/uur : 10 ltr
  € 2.395,00
 5. MUSSO SORBETIERE CONSUL
  Type : Consul
  Cap.eenheden/uur : 12 ltr
  € 3.595,00
 6. PACOJET II PLUS
  Regular Price € 10.535,00 Special Price € 8.925,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

SORBETIJS MAKEN MET EEN PROFESSIONELE IJSMACHINE

De werking van de sorbetiere is heel simpel: voeg naar keuze ingrediënten toe in de mengkom en laat de ijsmachine het werk doen. Dankzij het zelf vriezende en geïntegreerde koelsysteem, mengt de professionele ijsmachine de ingrediënten tot een ijskoud mengsel. Het roermechanisme van de ijsmachine vermengt het mengsel tot steeds kleinere ijskristallen. Het resultaat? Heerlijk romig ijs. Dankzij de zelfwerkende bediening middels een tijdschakelknop, zijn de ijsmachines eenvoudig in gebruik.

SORBETIERE ONLINE KOPEN: LEVERING IN 24-48 UUR

Er zijn verschillende professionele ijsmachines om uit te kiezen als u zelf sorbetijs wil gaan maken. De sorbetieres in ons assortiment zijn geschikt voor het maken van 3, 5, 10 of 12 liter ijs per uur. Onze ijsmachines zijn geheel uit RVS gefabriceerd en verkrijgbaar als tafel- of staand model. Bestellen doet u eenvoudig online. Vandaag bestellen, betekent vaak morgen al gebruiken. Wij leveren binnen 24-48 uur rechtstreeks uit ons centrale magazijn. Hulp nodig met de aanschaf van een ijsmachine? Chat, bel of mail met onze verkoopadviseurs.