Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
Dit staat horeca ondernemers te wachten in 2020
Met het nieuwe jaar in aantocht blikken wij alvast vooruit wat u als horeca ondernemer in 2020 kunt verwachten. Ook aankomend jaar staan er nieuwe trends en uitdagingen op de planning. ‘Never a dull moment’ in deze dynamische branche. Wij nemen u goed voorbereid het nieuwe jaar in.
Let’s go wild met wild op de menukaart
Het wildseizoen is elk jaar weer een moment om naar uit te kijken. Hertenbiefstukken en fazantenbouten verschijnen in menig restaurant op de menukaart. Het bereiden van wild is eenvoudig en geschikt voor alle bereidingstechnieken.
De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen
Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar deuren. Een laagdrempelige ontmoetingsplek op een unieke locatie, voor iedereen die van lekker en verrassend eten houdt.
Proef de magie van de Vapogrill
Een perfect stuk vlees of vis grillen met een mooie streep. De Rubbens Vapogrill is al jaren een fenomeen bij chef-koks en bewijst zich keer op keer bij hen én bij de gasten die een zeer smaakvolle vis en het meest malse stuk vlees gepresenteerd krijgen
De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept
Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de karakteristieke stadsherberg, een bijzondere horeca locatie aan de kade van het Overijsselse Kampen. Zij kozen ons samen met Homint uit als leverancier voor hun restaurant.
Column Leen: Family business
Een familiebedrijf met vier broers aan het roer. Hoe gaat dat er in binnen Hakvoort Professional aan toe? Bij familiebedrijven wordt – vaak ten onrechte – gedacht dat familie en zaken niet goed samengaan. Dat de praktijk anders is, bewijzen tal van bedrijven met families aan het roer.