Blog

Coronavirus en de horeca 'lockdown': maatregelen voor ondernemers

Coronavirus en de horeca 'lockdown': maatregelen voor ondernemers

Actualiteiten
Het hoge woord is er uit: de horeca gaat op slot in strijd tegen het coronavirus. Vanaf 15 maart tot en met 6 april sluit alle horeca de deuren. Dit raakt de sector in het hart. Hoe nu verder? Deze maatregelen kunt u als horecaondernemer treffen.
Lees meer
Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Kijkje in de keuken
Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een restaurant starten is daarom een flinke uitdaging. Hoe pakte Groencentrum Witmarsum dit aan? Lees het in onze blog.
Lees meer
Horecava 2020: dit mocht u niet missen

Horecava 2020: dit mocht u niet missen

Actualiteiten
It’s a wrap! Wat was er veel te ontdekken op de Horecava. Weten welke nieuwe ontwikkelingen trends en innovaties u absoluut niet mag missen? Alles wat ons is opgevallen hebben we voor u op een rijtje gezet. 
Lees meer
Stands bomvol introducties tijdens Horecava

Stands bomvol introducties tijdens Horecava

Actualiteiten
In januari staat de RAI in Amsterdam vier dagen lang in het teken van gastvrijheid tijdens de Horecava. Een smaakvol product uit uw keuken staat aan de basis van de beleving van uw gasten. Als horeca en grootkeuken specialist mogen wij dan ook niet op de Horecava ontbreken. Ontdek wat u zoal kunt...
Lees meer
Dit staat horeca ondernemers te wachten in 2020

Dit staat horeca ondernemers te wachten in 2020

Actualiteiten
Met het nieuwe jaar in aantocht blikken wij alvast vooruit wat u als horeca ondernemer in 2020 kunt verwachten. Ook aankomend jaar staan er nieuwe trends en uitdagingen op de planning. ‘Never a dull moment’ in deze dynamische branche. Wij nemen u goed voorbereid het nieuwe jaar in. 
Lees meer
Let’s go wild met wild op de menukaart

Let’s go wild met wild op de menukaart

Actualiteiten
Het wildseizoen is elk jaar weer een moment om naar uit te kijken. Hertenbiefstukken en fazantenbouten verschijnen in menig restaurant  op de menukaart. Het bereiden van wild is eenvoudig en geschikt voor alle bereidingstechnieken.
Lees meer