voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Uitgelichte producten

PROFESSIONELE SCHOONMAAKARTIKELEN

Voor een grondige reiniging van uw keuken of onderneming, maakt u gebruik van goede schoonmaakapparatuur. Bekijk ons brede assortiment professionele schoonmaakartikelen en materialen die het schoonmaken sneller én makkelijker maken. Vandaag voor 15:00 uur besteld is morgen geleverd.

Schoonmaakartikelen voor de horeca

De professionele keuken moet brandschoon zijn om een optimale voedselveiligheid te garanderen. Al uw snijplanken, messen, werktafels en keukenapparatuur dienen grondig gereinigd te worden om de groei van bacteriën tegen te gaan. In ons assortiment vindt u een breed aanbod professionele schoonmaakartikelen om het grondig reinigen van uw keuken makkelijker te maken. Van schoonmaakkarren en reinigingsmiddelen tot asbakken en stofzuigers: al uw schoonmaakproducten bestelt u eenvoudig online.

HACCP hygiene code

Overal waar op hoog niveau gekookt wordt, gelden strenge hygiëne eisen. Om te voldoen aan de wetgeving rondom voedselveiligheid en hygiëne, bent u verplicht om volgens de meest recente hygiënecode te werken. Dit begint al bij de inrichting van uw keuken waarbij vooral waterafstotende, roestvaste en gladde materialen gebruikt dienen te worden. Vervolgens is een grondige reiniging van de keuken en uw apparatuur zeer belangrijk. De juiste professionele schoonmaakartikelen en het opstellen van een schoonmaakplan helpen hierbij.

Vandaag bestellen, morgen schoonmaken

Ons ruime aanbod apparatuur en professionele schoonmaakmaterialen leveren wij rechtstreeks uit voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering in 24-48 uur garanderen. Als u vandaag voor 15:00 uur bestelt, wordt uw bestelling morgen al geleverd. Wel zo makkelijk! Wilt u ons brede assortiment professionele schoonmaakartikelen liever eerst bekijken? Kom langs in een van onze zes showrooms. Een afspraak maken is niet nodig! Met zes vestigingen is er altijd een showroom dicht bij u in de buurt.

Hulp nodig of heeft u vragen over uw bestelling? Ook online kunt u rekenen op het beste advies. Iedere werkdag kunt u met ons chatten, bellen of mailen.