Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
Vacuümmachine voor langere versheid en creativiteit in de horeca
Met een professionele vacuümmachine – ook wel vacumeermachine genaamd - kunt u food en non-food (!) eenvoudig luchtdicht verpakken. U verlengt de houdbaarheid en kunt uw producten veilig bewaren. Ook op creatief vlak kunt u in uw horeca keuken met een vacuümmachine aan de slag.
IJsblokjes en voedselvergiftiging? 15 tips voor veilig gebruik
Reminder: ijsblokjes kunnen ‘besmet’ raken met bacteriën waardoor gasten flink ziek kunnen worden. Ze kunnen zelfs voedselvergiftiging veroorzaken. Met de zomermaanden voor de deur is het goed om hier nog eens extra aandacht aan te besteden. Met onze hygiëne tips bent u weer helemaal bij.
Aangescherpte hygiëne: zijn glazenspoelers straks de norm?
Hygiëne is belangrijker dan ooit. Dat heeft de discussie rondom het handmatig spoelen van glazen weer opnieuw doen oplaaien. Is dit nog wel hygiënisch genoeg of worden glazenspoelmachines net als in omliggende landen straks de norm?
Sneak peak 2021: 7 trends voor de horeca
2020 gaat de boeken in als een jaar om nooit te vergeten en tegelijkertijd één om heel snel te vergeten. Nu de horeca er anders uitziet dan normaal, vraagt dat om veranderingen en innovaties die misschien wel blijvend zijn. Wij kijken voorzichtig vooruit naar 2021. Deze trends en ontwikkelingen...
Moduline warmhoudlade voorkomt stress op piekmomenten
Het is de grootste uitdaging in drukke, hectische keukens: gerechten snel, perfect op smaak en warm uitserveren. Vooral tijdens piekmomenten nu de vraag naar maaltijdbezorging en afhalen toeneemt. Haal de stress uit de keuken door gerechten alvast te bereiden en uren later pas uit te serveren met...
6 tips voor maximale hygiëne in de spoelkeuken
Vuil, vet en bacteriën maken geen schijn van kans als vaatwassers en glazenspoelmachines op de juiste manier wassen en spoelen. Maar er gaat nog wel eens wat mis. Daarom 6 tips om verzekerd te zijn van een maximaal hygiënisch schone vaat.