Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
Aangescherpte hygiëne: zijn glazenspoelers straks de norm?
Hygiëne is belangrijker dan ooit. Dat heeft de discussie rondom het handmatig spoelen van glazen weer opnieuw doen oplaaien. Is dit nog wel hygiënisch genoeg of worden glazenspoelmachines net als in omliggende landen straks de norm?
Sneak peak 2021: 7 trends voor de horeca
2020 gaat de boeken in als een jaar om nooit te vergeten en tegelijkertijd één om heel snel te vergeten. Nu de horeca er anders uitziet dan normaal, vraagt dat om veranderingen en innovaties die misschien wel blijvend zijn. Wij kijken voorzichtig vooruit naar 2021. Deze trends en ontwikkelingen...
Moduline warmhoudlade voorkomt stress op piekmomenten
Het is de grootste uitdaging in drukke, hectische keukens: gerechten snel, perfect op smaak en warm uitserveren. Vooral tijdens piekmomenten nu de vraag naar maaltijdbezorging en afhalen toeneemt. Haal de stress uit de keuken door gerechten alvast te bereiden en uren later pas uit te serveren met...
6 tips voor maximale hygiëne in de spoelkeuken
Vuil, vet en bacteriën maken geen schijn van kans als vaatwassers en glazenspoelmachines op de juiste manier wassen en spoelen. Maar er gaat nog wel eens wat mis. Daarom 6 tips om verzekerd te zijn van een maximaal hygiënisch schone vaat.
Checklist: zo blijft uw koelapparatuur in optimale conditie
Storingen komen altijd ongelegen. Zeker als het om koel- en vriesapparatuur gaat. Met regelmatig onderhoud en slimme tips kunt u de meeste storingen voor zijn. Dat is niet alleen gunstig voor uw energierekening, het zorgt ook voor het beste koelresultaat en het verlengt de levensduur van uw...
Dit kunnen we verwachten van de 1,5 meter-horeca
Benieuwd hoe de anderhalve meter-horeca er straks mogelijk uit komt te zien? Wij spraken met diverse leveranciers om een indruk te krijgen.