voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

VISWINKEL INRICHTING APPARATUUR

De traditionele viswinkel maakt steeds meer plaats voor een zaak vol delicatessen uit de zee, al dan niet gecombineerd met een eigen restaurant. Naast een breed assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren, sieren huisgemaakte salades en schotels de toonbanken. Dat vraagt om een professionele viswinkel inrichting met hoogwaardige apparatuur.

Met onze vakspecialistische kennis en jarenlange ervaring helpen wij foodprofessionals in diverse branches – waaronder vers speciaalzaken, de horeca, het onderwijs en de zorg – met de complete inrichting van maatwerk keukens en leveren wij hoogwaardige apparatuur. Door onze expertises te combineren brengen wij uw viswinkel inrichting naar een hoger niveau.

Uitgebreid assortiment voor uw visspeciaalzaak

Iedere vers specialist is anders maar één ding hebben alle speciaalzaken gemeen: alleen de beste kwaliteit in verse producten is goed genoeg. U wilt apparatuur waarmee u deze kwaliteit kunt waarborgen. Zoals betrouwbaar koel- en vriesapparatuur, krachtige friteuses en stijlvolle koelvitrines. Naadloos afgewerkt en conform de strenge HACCP regelgeving. Wanneer de standaard niet voldoet, maken wij keukens, frituurbakwanden en rvs meubilair – zoals werktafels en spoeltafels – op maat in onze eigen rvs-fabriek. Als keuken en apparatuur leverancier voor (food)professionals verstaan wij ons vak al meer dan 50 jaar. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij graag voor uw viswinkel inrichting in.

Apparatuur online bestellen

Apparatuur voor uw viswinkel inrichting bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren een groot deel van onze assortiment rechtstreeks uit voorraad in 24 tot 48 uur. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is vaak morgen al geleverd. Heeft u vragen over uw bestelling of hulp nodig bij de keuze van apparatuur voor uw visspeciaalzaak? Vraag ons gerust om advies. Iedere werkdag kunt u met ons bellen, chatten of mailen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms. Met zes vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt.