Keukeninrichting

5 Tips om de professionele keuken koel te houden

5 Tips om de professionele keuken koel te houden

Keukeninrichting
Een koele keuken is van cruciaal belang voor het personeel dat er in moet werken, niet alleen in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door. Wij delen de top vijf tips voor een koele keuken in dit artikel.
Lees meer
Van het gas af: professioneel koken op inductie

Van het gas af: professioneel koken op inductie

Keukeninrichting
Vol gas op inductie? Ontdek de voor- en nadelen en wat er bij komt kijken als uw professionele keuken de switch naar inductie maakt.
Lees meer
Stressvrije keuken met efficiënte keukenapparatuur

Stressvrije keuken met efficiënte keukenapparatuur

Keukeninrichting
De droom van iedere chef: een stressvrije horeca keuken. Het kan met efficiënte apparatuur. Ontdek welke keukenapparaten het werk prettiger maken.
Lees meer