voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

RVS KEUKENMEUBILAIR

Extra werkruimte creëren of meer opslag nodig? Ontdek ons brede assortiment hoogwaardige rvs keukenmeubilair. Dit materiaal is zeer hygiënisch en daarom uitermate geschikt voor gebruik in de professionele keuken. Specifieke afmetingen nodig? Geen probleem. Al ons rvs meubilair maken wij geheel op maat.

Superieure en hygienische kwaliteit

In de professionele keuken gelden strenge hygiëne eisen. Apparatuur en materiaal moet grondig te reinigen zijn waardoor een veilige omgeving ontstaat rondom voedselbereiding. Rvs kenmerkt zicht door zijn superieure kwaliteit en zeer hygiënische eigenschappen. Doordat het materiaal eenvoudig te reinigen is en geen kleur- of smaakstoffen opneemt, voldoet het materiaal aan de strenge HACCP hygiëne eisen voor professionele keukens. Dankzij de naadloze afwerking, blijft er geen vuil achter. Niet voor niets wordt juist rvs gebruikt in omgevingen waar hygiëne een grote rol speelt. Bovendien is het materiaal zeer duurzaam en kan het tegen een stootje. Hierdoor gaat het lang mee. Handige eigenschappen die in de professionele keuken goed van pas komen.

RVS maatwerk oplossingen

Geen enkele keuken is hetzelfde. Heeft u specifieke maten nodig of andere wensen? Geen probleem. Al ons rvs keukenmeubilair maken wij geheel naar wens op maat in onze rvs-fabriek. Van ontwerp tot realisatie: wij denken tijdens dit hele proces met u mee. Dankzij de geavanceerde machines en onze gespecialiseerde vakmensen met oog voor detail, is geen maatwerk uitdaging te gek voor ons. Onze maatwerk oplossingen worden vervaardigd van een hoge kwaliteit rvs met een naadloze afwerking. Een knap staaltje vakmanschap noemen wij dat. En daar zijn wij best trots op. Benieuwd welke rvs maatwerk oplossingen wij voor uw keuken kunnen realiseren? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee..

Vandaag bestellen, morgen gebruiken

Bestelt u vandaag voor 15.00 uur? Dan komen wij morgen al leveren. Vragen over uw bestelling of hulp nodig? Iedere werkdag kunt u tussen 08.00 en 17.00 uur chatten, bellen of mailen met onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze zes vestigingen.