Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Hygiëne en veiligheid
Energiezuinig vaatwassen met warmteterugwinning
Dezelfde schone vaat maar dan met 60% lagere energiekosten? Het kan dankzij de ESD (warmteterugwinning) techniek van Zanussi. Deze innovatieve techniek gebruikt de warmte die de doorschuifvaatwasser produceert om het spoelwater gedeeltelijk voor te verwarmen. Dat scheelt aanzienlijk in de energiekosten! Ontdek alle...
5 Tips voor het inrichten van een afwasruimte in de horeca
Wanneer er een professionele keuken wordt ingericht, is de afwasruimte vaak niet het meest spectaculaire onderdeel. Grote ovens, indrukwekkende branders en ruime koelcellen vallen als eerste op. Maar de afwasruimte mag zeker niet een ondergeschoven kindje zijn. Sterker: een goed georganiseerde spoelkeuken bespaart...
Zuiniger en efficiënter vaatwassen: 8 tips voor spoelkeukens
Hogere energiekosten en een alsmaar krappere arbeidsmarkt: spoelkeukens staan voor een grote uitdaging. Besparen en tegelijkertijd efficiënter werken wordt nóg belangrijker. Hoe? Met handige hulpmiddelen, energiezuinige apparatuur en slimme gebruikstips.
IJsblokjes en voedselvergiftiging? 15 tips voor veilig gebruik
Reminder: ijsblokjes kunnen ‘besmet’ raken met bacteriën waardoor gasten flink ziek kunnen worden. Ze kunnen zelfs voedselvergiftiging veroorzaken. Met de zomermaanden voor de deur is het goed om hier nog eens extra aandacht aan te besteden. Met onze hygiëne tips bent u weer helemaal bij.