Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Hygiëne en veiligheid
Zuiniger en efficiënter vaatwassen: 8 tips voor spoelkeukens
Hogere energiekosten en een alsmaar krappere arbeidsmarkt: spoelkeukens staan voor een grote uitdaging. Besparen en tegelijkertijd efficiënter werken wordt nóg belangrijker. Hoe? Met handige hulpmiddelen, energiezuinige apparatuur en slimme gebruikstips.
IJsblokjes en voedselvergiftiging? 15 tips voor veilig gebruik
Reminder: ijsblokjes kunnen ‘besmet’ raken met bacteriën waardoor gasten flink ziek kunnen worden. Ze kunnen zelfs voedselvergiftiging veroorzaken. Met de zomermaanden voor de deur is het goed om hier nog eens extra aandacht aan te besteden. Met onze hygiëne tips bent u weer helemaal bij.
Aangescherpte hygiëne: zijn glazenspoelers straks de norm?
Hygiëne is belangrijker dan ooit. Dat heeft de discussie rondom het handmatig spoelen van glazen weer opnieuw doen oplaaien. Is dit nog wel hygiënisch genoeg of worden glazenspoelmachines net als in omliggende landen straks de norm?
6 tips voor maximale hygiëne in de spoelkeuken
Vuil, vet en bacteriën maken geen schijn van kans als vaatwassers en glazenspoelmachines op de juiste manier wassen en spoelen. Maar er gaat nog wel eens wat mis. Daarom 6 tips om verzekerd te zijn van een maximaal hygiënisch schone vaat.