Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Apparatuur en merken
De voordelen van een combisteamer
De combisteamer is wellicht het meest onderschatte apparaat in de horecakeuken. De mogelijkheden en voordelen van een combisteamer zijn niet bij iedereen bekend en dat vinden we jammer. In dit artikel leest u meer over wat een combisteamer precies is en waarom elke professionele keuken eigenlijk niet buiten één...
Cuppone: efficiënt de lekkerste pizza’s bereiden
Voor pizzeria’s en andere restaurants die pizza’s op het menu hebben staan is het belangrijk om een efficiënte productie te hebben, zonder in te leveren op de kwaliteit. Klanten verwachten vandaag de dag binnen korte tijd een versbereide, warme pizza op hun bord te krijgen. De beste kwaliteit zonder lang te...
Waar moet u op letten bij de aankoop van een ijsblokjesmachine?
Vindt u het vervelend om steeds maar weer zakken geprefabriceerd ijs te moeten inslaan?
IJskoud de beste met een ijsblokjesmachine
Een ijsblokjesmachine is een zeer interessante en voordelige investering voor uw horecagelegenheid.
Vacuümmachine voor langere versheid en creativiteit in de horeca
Met een professionele vacuümmachine – ook wel vacumeermachine genaamd - kunt u food en non-food (!) eenvoudig luchtdicht verpakken. U verlengt de houdbaarheid en kunt uw producten veilig bewaren. Ook op creatief vlak kunt u in uw horeca keuken met een vacuümmachine aan de slag.
Moduline warmhoudlade voorkomt stress op piekmomenten
Het is de grootste uitdaging in drukke, hectische keukens: gerechten snel, perfect op smaak en warm uitserveren. Vooral tijdens piekmomenten nu de vraag naar maaltijdbezorging en afhalen toeneemt. Haal de stress uit de keuken door gerechten alvast te bereiden en uren later pas uit te serveren met behulp van een...
Proef de magie van de Vapogrill
Een perfect stuk vlees of vis grillen met een mooie streep. De Rubbens Vapogrill is al jaren een fenomeen bij chef-koks en bewijst zich keer op keer bij hen én bij de gasten die een zeer smaakvolle vis en het meest malse stuk vlees gepresenteerd krijgen