Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Achter de schermen
"Luisteren, luisteren, luisteren. Dat is de basis voor een goed keukenadvies."
Verkoopadviseur Ron de Wildt vertelt meer over zijn expertise bij Hakvoort Professional en vooral waarom luisteren naar de klant zo belangrijk is.
Leskeukens – een andere tak van sport
Wat maakt een leskeuken anders dan een ander soort professionele keuken en waarom is het iedere keer bijzonder om zo’n project te mogen doen? Ben Maarse, sales manager binnen Hakvoort Professional en gespecialiseerd in leskeukens, vertelt waarom hij al bijna 30 jaar met onverminderd enthousiasme en plezier...
Column Leen: Family business
Een familiebedrijf met vier broers aan het roer. Hoe gaat dat er in binnen Hakvoort Professional aan toe? Bij familiebedrijven wordt – vaak ten onrechte – gedacht dat familie en zaken niet goed samengaan. Dat de praktijk anders is, bewijzen tal van bedrijven met families aan het roer.
"Offshore keukens moeten volledig zelfvoorzienend zijn"
Een keuken installeren op een boordeiland, wat komt daar allemaal bij kijken? Collega technicus Frank Gruben neemt u mee naar de wereld van koken op zee.