Kijkje in de keuken

Zorgkeukens - het specialisme met een hart voor mensen
Kijkje in de keuken

Zorgkeukens - het specialisme met een hart voor mensen

Bij zorginstelling tanteLouise staan de cliënten op één. In het fraaie restaurant staan gastvrijheid en genieten van het eten hoog in het vaandel. Niet voor niets koos tanteLouise voor de plaatsing van een steengoede, professionele keuken.
Lees meer
Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant
Kijkje in de keuken

Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant

Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een restaurant starten is daarom een flinke uitdaging. Hoe pakte Groencentrum Witmarsum dit aan? Lees het in onze blog.
Lees meer
De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen
Kijkje in de keuken

De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen

Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar deuren. Een laagdrempelige ontmoetingsplek op een unieke locatie, voor iedereen die van lekker en verrassend eten houdt.
Lees meer
De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept
Kijkje in de keuken

De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept

Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de karakteristieke stadsherberg, een bijzondere horeca locatie aan de kade van het Overijsselse Kampen. Zij kozen ons samen met Homint uit als leverancier voor hun restaurant.
Lees meer