Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Kijkje in de keuken
Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant
Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een restaurant starten is daarom een flinke uitdaging. Hoe pakte Groencentrum Witmarsum dit aan? Lees het in onze blog.
De duurzame droomkeuken van chef kok Thomas van Mechelen
Na maanden verbouwen was het dan eindelijk zover: Smaeckpakhuys Sukade in Meppel opende haar deuren. Een laagdrempelige ontmoetingsplek op een unieke locatie, voor iedereen die van lekker en verrassend eten houdt.
De Stadsherberg in Kampen: van casco tot krachtig horecaconcept
Broer Stefan en zus Lotte komen uit een ondernemend gezin. Samen gingen zij het avontuur aan met de karakteristieke stadsherberg, een bijzondere horeca locatie aan de kade van het Overijsselse Kampen. Zij kozen ons samen met Homint uit als leverancier voor hun restaurant.