Hakvoort Professional is ook in 2026 weer aanwezig op de Horecava in RAI Amsterdam. Tijdens deze vakbeurs tonen we nieuwe ontwikkelingen, inspirerende oplossingen en geven we live demonstraties. Bezoek onze stand en ontdek hoe wij professionele grootkeukens toekomstbestendig maken.
Ook dit jaar staan wij op de Europort beurs in Rotterdam Ahoy! Ontdek onze nieuwste en meest innovatieve keukenoplossingen voor de maritieme sector. Ontworpen voor maximale efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid aan boord. Bezoek ons in hal 6, stand 6700 en laat u inspireren!
Het einde van het jaar komt zoetjes aan in zicht. Dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan met alle bijbehorende drukte. Is uw restaurant al voorbereid op de feestdagen? Met onze tips bent u er klaar voor.
Bij langdurig stilstaan van uw apparatuur kan bij sommige apparaten in uw keuken schade ontstaan. Voorkom schade aan uw apparatuur door voorzorgsmaatregelen te nemen. Met onze handige checklist bent u goed voorbereid.
Veel van onze klanten nemen de stap richting afhaal en bezorging. Voor de een zijn dit uitbreidingen van bestaande werkzaamheden, voor de andere is dit nieuw en onbekend terrein. Hoe zorgt u ervoor dat u tijdens de coronacrisis uw hoofd boven water houdt met afhaal en bezorging?
Het hoge woord is er uit: de horeca gaat op slot in strijd tegen het coronavirus. Vanaf 15 maart tot en met 6 april sluit alle horeca de deuren. Dit raakt de sector in het hart. Hoe nu verder? Deze maatregelen kunt u als horecaondernemer treffen.
It’s a wrap! Wat was er veel te ontdekken op de Horecava. Weten welke nieuwe ontwikkelingen trends en innovaties u absoluut niet mag missen? Alles wat ons is opgevallen hebben we voor u op een rijtje gezet.