RVS WERKTAFELS

Extra werkruimte is voor geen enkele chef overbodige luxe. Maar dan wel zo hygiënisch mogelijk. Met een rvs werktafel of rvs werkbank bent u verzekerd van een hygiënische werkplek voor de bereiding van gerechten. Rvs werktafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook op maat. Voor 15:00 uur besteld, is morgen al geleverd. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 411

per pagina
 1. 700 INKLAPBARE WERKTAFEL 1200
  Regular Price € 360,00 Special Price € 285,00
 2. 700 INKLAPBARE WERKTAFEL 1500
  Regular Price € 395,00 Special Price € 315,00
 3. 700 INKLAPBARE WERKTAFEL 1800
  Regular Price € 435,00 Special Price € 345,00
 4. SNIJTAFEL RVS MET HDPE SNIJPLANK 700x700x850MM
  Regular Price € 385,00 Special Price € 305,00
 5. SNIJTAFEL RVS MET HDPE SNIJPLANK 1000x700x850MM
  Regular Price € 480,00 Special Price € 385,00
 6. SNIJTAFEL RVS MET HDPE SNIJPLANK 1200MM
  Regular Price € 540,00 Special Price € 429,00
 7. PROFINOX RVS WERKTAFEL MET 3 LADEN 400X700 MM
  Regular Price € 700,00 Special Price € 560,00
 8. PROFINOX RVS HOEKKAST 1000
  Regular Price € 1.165,00 Special Price € 935,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 411

per pagina

BREED ASSORTIMENT RVS WERKTAFELS 

Met een rvs werktafel wordt gemakkelijk extra werkruimte gecreëerd. Dat is geen overbodige luxe in drukke, veeleisende professionele keukens. Werktafels van rvs zijn zeer solide, kunnen tegen een stootje, zijn grondig te reinigen en gaan lang mee. Niet voor niets zijn rvs werkbanken en werktafels absoluut onmisbaar in de keuken. In ons assortiment zijn verschillende rvs werktafels te vinden. Inklapbaar, met schuifdeuren, met een open frame, met bodemschap of half bodemschap of met tussenschap. Iedere uitvoering heeft handige eigenschappen. 

De inklapbare rvs werktafels kunnen na gebruik gemakkelijk weer opgeruimd worden. Dat is handig voor extra werkruimte op locatie. De open frame werktafels bieden ruimte om keukenapparatuur of voorraad onder de werktafel op de vloer te plaatsen. Een werktafel met bodemschap zorgt er juist voor dat materialen niet op de vloer geplaatst hoeven te worden. De ruimte onder de rvs werkbank kan benut worden als opbergruimte. Een werktafel met half bodemschap heeft een gedeeltelijk open frame en een bodemschap. Werktafels met tussenschappen hebben een extra schap voor het opbergen van materialen. Dat is handig als materialen snel bij de hand moeten zijn. Keukenmaterialen liever uit het zicht opbergen? Kies dan voor een werktafel met schuifdeuren

Ontdek ook ons volledige assortiment rvs meubilair voor professionele keukens. Naast rvs werktafels vindt u o.a. ook wandschappen, kasten, spoeltafels en etageres in ons brede assortiment voor professionals. 

RVS WERKBANKEN EN WERKTAFELS OP MAAT 

Als de standaard niet voldoet, maken wij rvs werkbanken en werktafels naar wens op maat. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk. Unieke wensen? Ook dat is geen probleem. Zoals werktafels met extra bodemschap, schuif- of klapdeuren of een verhoogd plateau om materialen op te zetten. Maatwerk rvs werktafels krijgen vorm in onze rvs fabriek in Emmeloord. Door de productie dicht bij huis te houden kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau en snelle levering garanderen. Onze vakmensen zorgen met de grootste precisie voor een naadloze afwerking van uw maatwerk rvs werkbank. 

Benieuwd naar onze maatwerk mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

DE MEEST HYGIENISCHE WERKPLEK

Hygiëne is een belangrijk aandachtspunt in professionele keukens. Niet elk materiaal voldoet aan de strenge HACCP hygiëne eisen. Maar roestvast staal, afgekort rvs, voldoet wel aan die strenge norm. Daarom zijn rvs werktafels graag geziene hulpmiddelen in keukens van restaurants, cafetaria’s, zorginstellingen en sportkantines. Werktafels van rvs zijn grondig te reinigen voor maximale hygiëne. Het materiaal is bestand tegen corrosie, voedingssappen en – zuren, neemt geen kleur- of smaakstoffen op en kan tegen een stootje. Dat maakt een rvs werktafel de meest hygiënische werkplek in professionele keukens.

Voor het schoonmaken van rvs werkbanken en werktafels worden agressieve en bijtende reinigingsmiddelen afgeraden. Vaak voldoet een microvezel doekje met warm water en puur afwasmiddel. Gebruik in ieder geval geen staalborstels of schuursponzen. Dit geeft blijvende krassen die de beschermende anti oxiderende laag van rvs werkbanken aantast.

RVS WERKTAFEL ONLINE BESTELLEN

Rvs werktafels vandaag voor 15:00u uur besteld, worden morgen al geleverd. Ons brede assortiment leveren wij vrijwel altijd rechtstreeks uit voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering in 24 tot 48 uur garanderen. Met uitzondering van maatwerk rvs werkbanken. Voor vragen of meer informatie kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen. U kunt met ons bellen, chatten of mailen.